perjantai 10. maaliskuuta 2017

Pieni kävelyretki
Sää oli muuten lämmin, muttta tuuli oli melkoisen kova.
Nuokin koivun kyljen suikaleet heiluivat kovin tuulessa...
Illan pieni virkistyshetki. Se on käytännössä sitä, että voin lähteä tuonne ulos
 ja kamera kädessä ihmetellä luonnon pieniä ihmeitä.
 Ja samalla kenties voin jutella Jumalle, jos jotakin mielenpäällä on.
 Tai vaikka vain kiittää siitä mitä näen.

10 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olet ottanut. - Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinne:) Kun lähdin sinne kävelylleni sen kameran kanssa, olin vähän sillä mielellä, ettei sieltä varmaan mitään kiinnostavaa nyt löydy... mutta toisaalta olen huomannut, että se kamera saisi olla mukana lähes aina ulos lähtiessä. Jos et ota, harmittelet kohta...:)

      Poista
  2. Ihania ja kauniita luonnon yksityiskohtia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ensimmäisten kuvien oksat bongasin ekana. Sihtailin niitä kameralla, mutta ne osoittautuivatkin konstikkaammaksi kuvattaviksi kuin luulin. Siinä kamera tuntui useimmin tuumivan, että haluan tietystikin kuvata niitä takana olevia puita... No, kun siinä aikani hääräsin ja kääntelin, niin sainhan sitten sitä mitä halusinkin:)

      Poista
  3. Kauniita nuo luonnon talviset kuolleetkin yksityiskohdat ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäaikaan tuommoisia ei noteeraisi ollenkaan, mutta kun muu silmänruoka on nyt aika vähissä, niin rupeaa katselemaan tarkemmin, että olisko jotain kivaa näkyvissä:)

      Poista
  4. Metsä on mulle lähin kirkko, siellä on hyvä hiljentyä ja rukoilla. Upeat kuvat jälleen. Meillä on tänään ollut sankka sumu koko päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on tosiaan hyvä hiljentyä, saa olla omassa rauhassaan. Täällä on tänään ollut harmaata, mutta sumu on pysytellyt poissa. Lämmintäkin on ollut, vähän nollan yli asteet.

      Poista
  5. Minullekin kuvausretket ovat yhteisiä hetkiä Jumalan kanssa, kiitosta ja ylistystä hänen viisaudestaan ja kaikesta kauniista, mitä hän on luonut. Uskon, että hän hyvyydessään ja rakkaudessaan varta vasten haluaa ilahduttaa ja näyttää ihmeitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kuvaushetket on sitten meille kummallekin vähän samankaltaisia:) Hän lienee piilottanut kaikenlaista kivaa löydettäväksemme (kuin lapsille pääsiäisen aikaan niitä suklaamunia!) ja iloitsee kun me iloitsemme löydöistämme:)

      Poista