perjantai 24. elokuuta 2018

Pannukahvia, kiitos!

No, ehkei näistä pannuista kuitenkaan. Mutta oli kiva napata kuva näistä yhdessä. Kahdella edessä oikealla olevalla on tullut kahvia ja vettä joskus keiteltyäkin.




Edessä vasemmalla oleva kahvipannu saatiin tänään. Takarivin pannnut on joskus otettu metallinkeräyspisteestä. Kuparipannu ja sen vieressä oikealla olevat kaksi pannua ovat isännän tädiltä peräisin.

Tuon tänään saadun pannun lisäksi saimme tänään muutakin tavaraa ja olo oli kotona niitä katsellessa vähän niinkuin jouluna. Toivon, että niistä joistakin saisin tännekin jutunjuurta jonkin kerran. Mutta nyt - mukavaa perjantaita ja viikonloppua muutenkin! Ainakin kivan aurinkoista ja lämmintä tällä hetkellä:)


6 kommenttia:

  1. On se kiva kun/jos saa jotain mieluista tavaraa, vaikka tavaraa olisi jo ennestäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin:) Ei tarvi lähteä edes kirppikselle silloin.

      Poista
  2. Olen hukannut tai tuhonnut kahden kahvipannun kannet. Nyt olen katsellut, josko löytäisin jostakin uuden pannun, mutta en ole sellaista kaupoista bongannut. Käyttävätkö kaikki nykyään vain kahvinkeitintä? Pitäisi tehdä kierros kirpputoreilla. Sieltä varmaan vielä löytyisi.

    Teillä on varaa keittää jonkun pohja kuprullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Varmaan se kahvinkeitin useimmilla käytössä on, mutta ei olisi pannukaan pahitteeksi huushollissa olla. Kahvipannuja varmaan jostain kaupoista vielä löytyy, olisiko jossain isossa marketissa? Eri asia sitten, onko sellaista juuri jota on etsimässä. Kirppiksiltä tosiaan voisi myös löytää. Toivottavasti löydät!

      Poista
  3. Hienot pannut. Meillä kotona oli tuonlainen kuparipannu, jäänyt edelliseltä asukkaalta ja äiti käytti sitä kukkien kastelukannuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jäänyt 70-luvulta mieleen, että pappa lupasi mulle joskus yhden pannun, mutta sinnepä tuo kuitenkin sattui jäämään hänen silloiseen huusholliinsa.

      Poista