torstai 25. lokakuuta 2018

Jotain kovin pientä sammaleen seassa










Eilen illalla kykin lähes ojan pohjalla yrittäessäni saada näistä pienistä kunnon kuvaa. Ei meinannut onnistua millään. Tässä kuvaushetkeni tulokset.



10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on:) Usein vain niitä suurempia tulee katseltua.

      Poista
  2. 0npa erikoisia pieniä, mitähän ne on, sammaleen kukkia tai jo kukkineet?
    ( Olimme matkalla Nurmekseen, niin näin harmaan hyljätyn veneen lammen rannalle ajautuneena,tuosta veneestä voisi kehittää jokin kertomus tai tarina...haluaisitko sä keksiä tarinan,kuvankin voisit kopsata, olet hyvä kirjoittamaan tarinoita, mut jos et halua, niin ok. ei pakkoa )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen ehdotus:) Täytyy miettiä, rupeaisiko jotain ajatusta tuosta kehkeytymään... Ajatus kiinnostaa kyllä hyvinkin.
      Noista pienistä, yritin netistä katsella sammalia ja jossain kuvassa oli rahkasammaleen seassa samantapaisia, mutta mulle jäi silti epäselväksi onko tuo samaa.

      Poista
  3. Pitikin kommentoida, että olet taitava kuvaaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minun kamerani on mainio. Tykkään siitä, että sillä minäkin saan sellaisia kuvia, jotka ei muuten onnistuisi lainkaan. Muuten en tiedä kuvaamisen hienouksista yhtään mitään:)

      Poista
  4. Harmaa vene on joensuun tien varrella Nurmekseen päin mentäessä lammen rannalla pysäköintipaikan kohdalla, se on ilmeisesti hyljätty sinne.
    Minulla on photoScape muokkaus ohjelma, sen voi ladata työpöydälle, sitä on mukava käyttää, voi tarkentaa kuvia esim.mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon, käytän aina kuviini tuota muokkaus systeemiä.

    VastaaPoista
  5. Upeat kuvat. Olet hyvä ja sinulla on tarkat silmät huomata kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on niin vähän virikkeitä, että tulee tihrustettua tuollaista pientäkin:)

      Poista