sunnuntai 28. lokakuuta 2018

"Pieni sisustuskauppa" - unikuvasta piirrettyä

Niin. Tämä oli tosiaan eilen unikuvasta alkunsa saanut piirtely, mutta uni ei ollut minun.




Olipa siis siinä unessa pieni sisustuskauppa. Siis tosi pieni. Siinä oli valtavan korkeat hyllyt, kuin kirjahyllyt. Vieläpä tummanruskeat.  Erittäin ahtaat käytävät. Hyllyillä oli kyllä kauniita sisustustavaroita, mutta paikalle saapunut omistajan sisko ihmetteli, miten niitä saadaan laitettua sinne korkeille hyllyille. No, tuolillepa vain kiiveten sellaisessa tilanteessa kuulemma toimittiin. Seuraava ihmetyksen aihe olikin sitten se, että miten asiakkaat niitä tavaroita sieltä saavat? Samalla systeemillä hekin.... tuolille kiiveten.

Hmm... semmoinen kauppa:) Aihe oli minusta niin herkullinen piirrettäväksi. Jonkinlaisena kuvana sen näin mielessäni, mutta sellaisena en tietenkään osannut sitä piirtää; esimerkiksi sisustustavaroita hyllyille. Ja  muutenkin. En osannut tavoittaa sitä ahdasta tunnelmaa, jonka mielessäni näin. Ja olisi ollut hauska piirtää vaikka myyjäkin tuolille keikkumaan. Kuva on vain kalpea aavistus siitä, minkälaisen kuvan mielikuvitus voi loihtia. Tuskin vastaa juurikaan sitä unen nähneen kuvaakaan, mutta tulipahan piirreltyä.


Erikoisterkut sille unta nähneelle:)


2 kommenttia:

  1. Kiva uni jollakin ja kiva kuva siitä myös! Unimaailmassa voi nähdä kaikkea ihmeellistä, nuorena näin paljon unia, mutta nyt niitä ei herätessä muista, kuin jonkun häivähdyksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on sama, että harvoin muistan mitään unia tarkasti. Saatan muistaa, että jotain näin, mutta muuta ei.

      Poista