maanantai 15. huhtikuuta 2019

Jotain arkipäiväistä

Kylvin rairuohoja vasta tänään kahteen vanhaan kahvikuppiin ja pariin muuhun pieneen kipposeen. Olin aiemmin ajatellut, etten kylvä sitä lainkaan. Ja tuskin olisin siemeniä ostanut, mutta löysin kotoa pari vanhaa, vajaata siemenpussia. Paras itävyysaikakin oli jo mennyt umpeen jokunen vuosi sitten. Saa nähdä tuleeko niistä mitään, mutta ovatpa nyt kuitenkin ikkunalla huputettuina, josko jotain vihreää niihin vielä vaikka ilmaantuisikin.

Varmastikin tuohon rairuohohomman aloittamiseen, vaikkakin myöhään kuten aina, vaikutti yksi luonnoksista löytäni kirjoitus, marraskuussa jo kirjoittamani, jonka julkaisin tänään toisessa blogissani. Siinä oli juhla-aikojen riemusta joitakin ajatuksia.




Nuo kuvan tiputkin on vielä jossain varastossa. Kuva on menneiltä vuosilta.

Hyvää alkanutta viikkoa!




8 kommenttia:

  1. Hmm..pitääpä kaivella kaappia josko minultakin löytyisi vanhoja pusseja...mahtavatko enää ehtiä pääsiäiseksi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin mietin, mutta tulipahan laitettua ainakin. Tee kokeilu sinäkin jos löydät:) Mulla oli niissä pusseissa vissiin vuosiluku -16, joten onnistumismahdollisuudet on tietty vähän heikonlaiset... Silti tunnen pienoista tyytyväisyyttä, että sain laitettua, sillä inhoan mullan kanssa touhuamista varsinkin sisällä.

      Poista
  2. No äkkiäpä ne raeruohot kasvavat. Minäkin kylvin silloin kun tv:ssä kylvivät aamuohjelmassa. Ja kylvin uudelleen vasta pari päivää sitten, jo ovat taimella. Ne ehkä pääsiäisenä ovatkin parhaimmillaan.
    Aurinkoista pääsiäisviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Toivotaan, että noista minunkin laitoksistani lähtee kasvamaan, vaikka olivat siemetkin niin vanhoja. Kovasti olen käynyt kurkkimassa, että milloinka ensimmäistä kasvun merkkiä näkyisi. Mulla jää yleensä kaikki tämmöiset viime tippaan. Aurinkoista pääsiäisen aikaa sinulle myös!

      Poista
  3. Onpa söpöjä tipuja. Itse olen hukannut tiput... ja rairuohoa en nyt laittanutkaan. Ihanat säät on nyt tulleet...toivottavasti sielläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin nuo on vielä varaston kätköissä. Tipalla oli minunkin ruohon laittamiset. Mutta sulla on ollut jo kivasti pääsiäistä:) Tänään minä laitoin muutaman pienen lampaan ikäänkuin laitumelle pienen vihreän vohveliliinasen päälle. Muuta ei sitten olekaan tehty vielä. Sää on kyllä tosi kaunis ja lämmintäkin lähes 10 astetta:)

      Poista
  4. Sain silloin vaalikamppanja aikan joltain ehdokkaalta ohrapussin. En vaan muistanut kylvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla näkyi sentään itävän nuo vanhat siemenet:)

      Poista