keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Tämänaamullista: omakuvaa ja "kissojen sädekehää"


Olen kuin kissa itsekin siinä suhteessa, että tykkään lämpimästä. Niinpä siis tänäkin aamuna vedin talvisen takin ylleni, vaikka eilen jo varastosta hain keväisempääkin eteiseen. Jalkoihini sentään vedin tänä aamuna kumisaappaiden sijasta tukevat, kesäiset kengät. Kuvasta poiketen päässänikin oli lämmikettä, nimittäin itse virkkaamani huppu viime syksyltä.

Maisemakin poikkeaa oikeasta hyvinkin paljon, mutta on siinä jotakin pientä ikäänkuin siitäkin.

Tänään näin myös aamukävelylläni pajunkissat "sädekehineen". Vaan eipä skannattuna kovin kummoisena saa kuvia esiin. Ei auttanut isompi kokokaan, se vaan pahensi asiaa. Joten siinä se saa luvan olla pienessä koossa. Ensiksi tein nuo kissat, sitten oli omakuvan vuoro. Ai niin, tuossa omakuvassa näkyy muuten tukkani lyhennetty versio. Saksin tukkani lyhyeksi muutama viikko sitten. Harrastan  sellaista omaparturointia:)


6 kommenttia:

  1. Minäkin välillä leikkautan (kampaamossa) tuollaiseksi lyhyemmäksi ja sitten saa taas useamman vuoden kasvaa...välillä saatan kyllä käydä latvat leikattavana...mutta pitkä/lyhyempi suora tukka ei kuluta kovasti rahavaroja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei tule kalliiksi, kun pitää suoraa tukkaa ja vielä leikkaakin itse:) Meilläkin välillä pyydän isäntää vain latvoja tasaamaan, muttan nyt mulla oli ensin aikomus enempikin itse leikata, mutta tyydyin sitten tuohon.

      Poista
  2. Kiva, kun piirrät kuvituksen itse. Se vaatii viitseliäisyyttä, arvostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirtäminen on mieluista puuhaa, kun sille päälle sattuu:)

      Poista
  3. Hyvät piirustukset. Olit jo nuorena hyvä parturi. :) Talvitakki piti täälläkin uudelleen ottaa käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isä pisti mun parturoimaan tukkaansa sillä "lippuukoneella". En tykänny hommasta, mutta sitenpä sitä tuli ruvettua omaakin tukkaa nyrhimään:)

      Poista