tiistai 2. heinäkuuta 2019

Piirustelua: Putaansalmen sillan kupeesta




Tämä on leirin satoa. Olevinaan Putaansalmen sillan kupeesta.  Kun oli vähän taukoa, kävin kävelemässä sillan luona. Näkymä kiehtoi minua, vaikka oli samalla tunnelmaltaan sellainen, etten olisi ollut mitenkään halukas kävelemään tuolla veneen luona olevalla maastonkohdalla tai varsinkaan astumaan veneeseen. Minusta tuntui, että maa veneen ympärillä on ehkä vähän epämääräinen; miten siinä mahtaa olla tukevaaa jalansijaa... Ja mitä veneeseen tulee, vesi on minusta aina vähän pelottava juttu, sillä en ole tottunut siihen juurikaan.


4 kommenttia:

  1. Onko tuo piirretty vähän ylempää katsoen? Minäkin olen aika vähän ollut veneessä, paitsi että oli meillä pari vuotta ihan oma soutuvenekin joskus avioliiton alkuaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niin oli tarkoitus, kun sieltä korkeammalla olevalta sillalta sitä maisemaa katseltiin. Tai oikeastaan ei vielä sillalta, vaan sitä edeltävältä penkereeltä. Kuvan piirsin lähinnä muistikuvan mukaan, joten ei ole ihan oikean maiseman mukainen. Pari valokuvaakin oli kyllä, mutta eivät olleet ihan siltä kohtaa kuin mistä näkymä paras oli. Vähäiset on minunkin veneessäolokertani.

      Poista
  2. Hyvin olet kuvannut tässä kuvassa sen mitä tässä kerrot! Hyvin tulee esille rannan huteruus ja pehmeys. Vene näyttää synkältä. Ei tekisi vesille mieli. Hyvä työ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ranta tosiaan vaikutti aika epävarmalta tapaukselta. Ja vene. Vaikea sanoa oliko sitä käytetty viime aikoina, mutta ainakaan ei mitään polkua erottunut sinne. Vene oli sellainen alumiinininvärinen.

      Poista