lauantai 13. heinäkuuta 2019

"Yllätyskuoria"

Isosisko oli tehnyt nuoremmille  sisaruksilleen yllätyskuoret. Ne odottivat nuorempia aamulla keittiön pöydällä heidän omilla paikoillaan. Kuoret oli tehty samalla tavoin, kooten sinne yhtä ja toista kivaa, kuin isosisko ja veljensäkin niitä aikanaan isänsä tekeminä saivat. Ne kuoret olivat aina odotettuja ja tykättyjä. Niin nytkin.

Kun siinä katselin yhden saajan tutkivan kuorensa sisältöä,  tuli mieleeni joitakin ajatuksia. Ajattelin, että minä en ole oikein osannut sellaisia järjestää. Tuumin, että olisi kiva kokea enemmän antamisen iloakin. Sitten mieleeni tuli, että Jumala varmasti iloitsi tehdessään meille omia "yllätyskuoriaan". Hän antoi Jeesuksen tulla luoksemme, tuon isoveljemme, jonka tiesi niin suuresti meitä rakastavan. Hän oli se paras lahjamme. Mutta sen lisäksi Isä Jumalan "yllätyskuorissa" oli paljon muutakin, pienempää, jonka tiesi meitä ilahduttavan. Hän räätälöi jokaiselle omanlaisensa "kuoren", sillä hän tiesi, mikä kellekin parhaiten sopiii.

Koetaan mekin tänään sitä saamisen iloa:)



Ps. Niisssä isosiskon kuorissa oli toisella ainakin tänään ihanan tuoksuinen saippua, jotain makeaa, sekä pikkuruisia tarroja. Toisen kuori onkin vielä avaamatta, sillä hän nukkuu vielä.
---
Niin ja saimmehan minä ja isäntäkin omat yllätyksemme. Isännän paikalla oli suklaalevy ja minulla supersalmiakkipussi:)  Toinen nuoremmista avasi muuten juuri oman kuorensa...:)







8 kommenttia:

  1. Ihana isosisko. <3 Kyllä koko elämä on lahjaksi saatu yllätys. :) Hauskaa lepopäivää teille.

    VastaaPoista
  2. Mitä kuoria? Jos vaan on aikaa selittää, muuten ei tarvi. Asia selvis että joku mihin laittaa yllätys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaan, kun asia on itselle näkyvä ja siten selvä, niin olettaa helposti, että toisetkin tietää, sorry! Ne siis oli todellakin nimensä mukaisesti ihan kirjekuoria, johon tytär oli laittanut siskoilleen pientä kivaa:)

      Poista
  3. Päivänselvää, mutta en tajunut! Kivaa keksintö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kuoret on tosiaan olleet kovin mieluisia ja joskus on suorastaan pyydetty, että sellaisia tehtäisiin:)

      Poista
  4. Onpa ihana tapa ilahduttaa! Minä olen tosi huono keksimään tuollaisia ihania yllätyksiä toisille. Rukousvastaukset pieniin pyyntöihin saavat myös aikaan yllätyksen riemua, iloa ja rakkautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole osannut tuollaisia järjestää. Meillä tytöt ovat perineet sen taidon isältään:) Tosiaan joskus saa itseltään Jumalalta "yllätyskuoria" ja se on tosi hienoa:)

      Poista