keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Tämänaamullisia kuvia ja muutama muukin ilon aihe

Saankin  vaatimattomalta näppäinkännykältäni kuvia tännekin. Olin kuvitellut, ettei se onnistu. Olin muistaakseni joskus kokeillutkin sitä. Tytär keksi tavan. Kiitos neitokainen:) Nämä kuvat onkin sitten tämänaamullisia.




Bongasitko ylläolevasta kuvasta risumajan?


Toinen ilon aihe on korjattu takin kaulus. Alkaa olla lämpimämmän takin aika ja tämä vanha toppatakki on minulle mieluinen värinsä ja mallinsa vuoksi. Siinä oli kaulus mennyt kuitenkin jo rikki ja pinttynytkin. Yritin jo keväällä miettiä takin korjausta ja jotain sille teinkin. Mutta en ollut tyytyväinen siihen. Eilen taas pähkäilin sitä. Olin ostanut keväällä yhden mielestäni sopivanvärisen kaulurin ajatuksella, että siitä otan värkkiä korjaukseen. Mutta ei. Sisäpuolen fleece oli liian vaaleaa, ulkopuolen neulos... Siitä mietin, onko se liian karkeaa, tms. Nyt kun sitä kuitenkin kaivelin laatikostani jälleen esiin, löysin palan kangasta, josta taannoin tein tyttärelle puseron. Siinähän olikin sopiva kangas takin kaulukseen!  Siinä oli ruskeaakin. Olenhan käyttänyt tätä takkia ruskeiden toppahousujen kanssa kovimmilla pakkasilla.



Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä,  on eilinen Joensuun reissu. Se reissu oli  kyllä esillä rukouksissamme lähipäivinä! Isännällä oli nimittäin aihetta käydä silmäpolilla. Ehdittiin siellä jännittää kaksi ja puoli tuntia, miettien mitä tuleman pitää. Mutta ei tarvittu mitään toimenpiteitä, ei rohtoja, ei edes rasitusta tarvitse välttää. Vaikka puuhommiin menisi:) Joten nyt on kiitoksen paikka Jumalalle tästä! 




6 kommenttia:

  1. Kiitos Jumalalle siitä silmäasiasta! Ihanaa sekin, että pystyt nyt jakamaan kuvia kännykästäkin tänne. Minäkin olen yrittänyt laittaa kännykkäkuvia Bloggeriin, mutta en tiedä miksi se ei onnistu. Joku nykynuori saisi käydä meilläkin opastamassa :) Nyt kun selkäni on kipeä, olen vihdoin keksinyt toimivan systeemin, että kunhan laitan ensin blogikuvan läppäriltä valmiiksi tänne, niin sitten pystyy kirjoittamaan tekstin kännykällä valmiiksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo silmäasia oli kyllä tosi hyvä:) On nämä tietsikkajutut aika outoja toisinaan. Nykynuoret on näppäriä näissä kyllä. Hyvä kun keksit itsellesi toimivan systeemin blogijuttujen tekoon:)

      Poista
  2. Syksyiseltä jo näyttää. Mukavaa, että saat taas kuvia ja että on muutakin mukavaa teillä. :) Minäkin tarvitsisin uuden kevyttoppatakin. Entisen lämmittävyys alkaa olla jo muisto vain. Hyvää keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinulle:) Kivan värikästä tämä vuodenaika, vaikka muutoin olisi kyllä kesä saanut pidempään jatkua. Minäkin olen välillä kaupoissa katsellut takkeja sillä silmällä, ja kauniita, kivanvärisiäkin on ollut. Mutta nyt olen tyytyväinen, kun sain tuon takkini korjatuksi, sillä siinä on pituuttakin sopivasti.

      Poista
  3. Onnea hyvistä uutisista! Meilläkin isäntä sai hyviä uutisia, no tosin jotain pientä häikkää oli, mutta siitä ei tiedä mistä johtuu..neljän kuukauden päästä taas uudelleen. Ja autokin saatiin korjattua,huomenna katsastukseen, toivottavasti menee läpi! Hän vie sen katsastukseen sillä aikaa kun olen "töissä". Ja Kylätalokin huomenna, siis kiireinen päivä. Kyllä alkaa syksy tosiaan olla. Mukavaa päivää ja lisää ilonaiheita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sesse, samoin teille:) Hyvä että teilläkin isännän uutiset oli hyvät kuitenkin nyt. Toivotattavasti jatkossakin. Ja tuo auto, ne on aina kanssa jännityksen aiheita. Ilonaiheita sinnekin!

      Poista