perjantai 20. maaliskuuta 2020

"Lukeeko tuo mies tosiaan Raamattua?!"

Jotensakin tuohon tapaan ajattelin maanantaina aamupäivällä hammaslääkärin odotustilassa, jossa olin odottelemassa hammaslääkärin pakeilla olevaa isäntää. Olin ehtinyt  siinä odotellessa jo nähdä telkkarin ruudulta pariakin ohjelmaa. Ja nyt pyöri "Pisara" -niminen ohjelma. Siinä mies puhui ja musisoi, sekä tosiaan luki myös Raamattua, mikä minua iloisesti yllätti, kun oli Ylen ohjelma kyseessä. Kyseinen mies osoittautui Petri "Täällä pohjantähden alla" Laaksoseksi. En heti häntä ulkonäöstä tunnistanut, mutta uumoilin kyllä, että olisiko hän. Laulu sitten varmisti uumoiluni. Jokainen varmaan on kuullut sen laulun joskus. Minullekin tuttu jo nuoruudestani. Tykkään hänen lauluistaan muutenkin, niitä meillä cd-levylläkin on.

Tästä pääset halutessasi katsomaan tuon lyhyen ohjelman (kesto 4 min.): Yle/ Pisara/Rakastettujen laulujen tekijä pohtii elämää.



5 kommenttia:

  1. Toivo jäljelle jää... luulin ensin otsikosta, että joku luki Raamattua hammaslääkärin odotushuoneessa itsekseen...ei kai sekään olisi ollut mahdotonta,miehelläni on aina mukana pieni Joanneksen evankeliumi, jota usein lukee esim. kauppakeskuksessa penkillä istuessaan...kuulemma penkki usein tyhjentyy siinä vaiheessa, kun hän ottaa sen esiin :) On sillä Jumalan sanalla voimaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis vaikka lukee hiljaa itsekseen...

      Poista
    2. No joo, sen käsityksen siitä varmaan ensiksi saakin:) On sillä sellaista voimaa tosiaan:)

      Poista
  2. Jotain hengellistä sentään telkkaristakin tulee, vastottain päivi Räsästä haastateltiin radiossa, jossa hän kertoi totuutta Raamatusta, samoin tv.ssä Veitolan yökyläässä ja stillerin haastattelussa,+ päivärinnan ohjelmassa, sitten häntä on kuulusteltu 10 tuntia poliisien taholta, päivi on saanut valtavasti iloa ja siunausta elämäänsä,siitä että Jumala on nähnyt arvolliseksi käyttää häntä,eikä hän osaansa vaihtaisi, eikä se tähän lopu, kiitos Jumalalle Päivistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain sentään tulee, olin tosiaan yllättynyt tuosta ohjelmasta:) Mutta luin myös päivä tai pari sitten, että Ylellä on lisätty nyt kriisiaikana hartausohjelmia! Mitä Päiviin tulee, hän on rohkea nainen. Varmaan moni rukoilee hänen puolestaan!

      Poista