maanantai 8. kesäkuuta 2020

Auringonlaskun taivas

Kun eilen "illalla", eli puolta tuntia ennen vuorokauden vaihtumista menin nukkumaan, oli minun otettava vielä kamera esiin. Ikkunasta näkyvä taivas oli niin kiehtovan näköinen.




Kun sitten olin kuvia ottanut ja mennyt nukkumaan, en meinannut malttaa laittaa silmiäni kiinni, sillä tuo sama näkymä oli katsottavissa nukkumapaikaltakin.

6 kommenttia:

  1. Kyllä, nyt on ollut usein hienoja, upean värikkäitä taivaita! Eilen illalla myös katselin pitkään. Ei osaisi sellaisia värisävyjä sekoittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Aivan mahtavaa katsottavaa! Ja se on vieläpä sellainen koko ajan hiljalleen muuttuva esitys.

      Poista
  2. Aika synkähkö ilta taivas, mutta hieno kuva. Minä laitan aina pimennysverhon kiinni, kun tykätään nukkua hämärässä/pimeässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä livenä katsoessa huomio kiinnittyi siihen vaaleanpunaiseen ja muihin värisävyihin:) Meillä ei nykyään käytetä edes verhoja ikkunoissa. Alkuvuosina täällä asuessa halusin talven pimeillä vetää verhot ikkunoiden eteen, ettei pimeä näy. Kaihtimet meillä on, mutta harvoin niitä vedetään alas, yleensä vain jos aurinko liikaa porottaa.

      Poista
  3. Kun olin siellä lieksassa, menin aina pyörällä Timitran rantaan kuvaamaan auringonlaskua, siellä oli kiva istua yksikseen rannalla. Joskus kun Ruotsin laivalla käy, niin ei ole muuta kuin ääretön meri ja auringonlasku, mutta on se eri asia katsoa kotoa käsin taivasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieksassa ilta-aurinko näkyykin kivasti. Se näky ilahduttaa varmaan monia siellä keskustassa asuviakin. Toisinaan kun on ilta-aikaan Lieksasta lähdetty kotia kohti tulemaan, on sitä saanut matkallakin silmäillä. Täällä kotona ne auringonlaskut on olleet kiva kesän ilo. Joskus, kun se oikein komeana näkyy, on juoksenneltu tuonne tielle sitä oikein katselemaan.

      Poista