perjantai 30. joulukuuta 2016

Mitä sun sijoiltasi näkyisi?

Minä olen ollut "kivasti" koko joululoman flunssassa. Paljon on kulunut aikaa sängyssä makoillen ja ainakin kolme Viisikko-kirjaa olen lukenut. Taitaa tulla kohta perinne siitä, sillä ennenkin olen niitä sairasvuoteella lueskellut. Ne on kevyitä pidellä ja tarinoista tykkään. Mutta pitihän sitä sängyssä maaten vähän kameraakin käyttää. Tälläiset näkymät on minun sairasvuoteeltani.  Ensimmäiset kuvat päätyikkunoista otetut. 

Nämä alemmat  kuvat on sivuikkunasta. Tuo vähäinen sinerrys se minua houkuttelikin kameraan tarttumaan.

Kuvia otin kahdella eri seinällä olevista ikkunoista, kolmaskin suunta olisi ollut mahdollinen. Se olisi ollut pihan puolelle.

Millaiset sinun näkymäsi on, kun sairaana makoilet?

14 kommenttia:

 1. Sairasvuoteeltakin saa tosiaan kuvia postattua! Toivottavasti paranet pian. Meidän makuuhuoneen ikkunasta taitaa sängystä käsin näkyä pelkkää taivasta. Tai voi joku mänty näkyä, en ole varma. Viisikoita tykkäsin lapsena lukea, olisipa hauska tietää miltä ne nykyään tuntuisivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ikkunan taivasnäkymäkin on ihan hyvä. Voi seurailla pilvien liikkeitä tai valon vaihteluita. Mitäs jos kokeilisit miltä ne Viisikot nyt maistuisi? Minä olen muuten tykännyt siitäkin Viisikko-sarjasta, jota meillä on kirjastosta nuorempi väki lainannut dvd:llä.

   Poista
 2. Makkarista näkyy muutama puu. Yleensä kuitenkin kipeänäkin makaan sohvalla, siitä näkyy takapiha, kasvihuone, koko mun "pihamaailma".

  Paranemista, kipeänäolo on aika tympeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puut on kanssa hyviä. Aina voi olla tuulenvirettä ja lintuja tietysti myös. Meilläkin on ruokintasysteemit juuri noissa kuvaamissani puissa, mutta tuossa maatessani ne ei mulle silti näy, kun pitäisi kohottautua sitä varten. Mullakin olisi toinen vaihtoehto katsella tänne huoneeseen päin, mutta enpä ole viitsinyt nyt käännellä tyynyjä toiseen päähän sänkyä. Toivon todella, että saisin jo parantua tästä.

   Poista
 3. Kauniit ikkunakuvat sinulla :)
  Meilläkin näkyy puita, kuusenlatvoja lähinnä. Ne ovat mukavia katsella sohvalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puut on jotenkin rauhoittavia. Niitä katselee mielikseen terveenä ja sairaana. Mieluummin terveenä... Meillä on sohva sen mallinen, että siinä ei voi kunnolla loikoa. Nytkin kyllä istun tässä ja mulla on sohvan selkänojalla lisäpääntukena tyyny.

   Poista
 4. Onpa ikävää, että olet niin sairastellut. Toivottavasti uusi vuosi alkaa terveemmissä merkeissä.
  Ikkunoistani avautuu näkymä pihapiiriin ja sieltä näkyy piharakennuksia, mutta myös puita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ihan kuvitella, että ihan mukavat näkymät ovat. Toivon, että saisimme iloita terveistä päivistä, mutta kaipa tuo lienee paras ottaa päivä kerrallaan. Lspset onneksi ovat voineet jo ulkoillakin. Heillähän oli oma flunssakautensa ennen minua.

   Poista
 5. Minä olen makaillut flunssassani olohuoneen sohvalla. Ja päälaki ikkunaan päin ja katse olohuoneeseen ja oviaukosta keittiöön päin. Yläkerran makuuhuoneessa on liian kylmä päivällä makailla, kun muutenkin on viluinen. Ja liian yksinäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaankin just nyt samassa veneessä... Tykkäisitkö tai voisitko kuunnella jotain ihanaa musiikkia, vaikka ihan silmät kiinni. Voihan tietysti olla ettei sitäkään jaksa, kun on oikein inha olo. Minä olen harmitellut nuorison ja nuorempien puolesta sitä, että en ole voinut olla nyt heidän täällä ollessa kuten yleensä. Toisaalta olen tyytyväinen siitä, että nuoriso on ollut täällä yhä, joten nuoremmilla on siitä iloa. Ovat kaikki neljä yhdessä pelailleet.

   Poista
 6. Toivottavasti olet taas hyvissä voimissa, kun uusi vuosi alkaa. Minun makkarista näkyy naapurin upea ja vanha koivu. Hän uhkasi sen kaataa, mutta perui aikomuksensa, kun kerroin, että koivusta on tullut minulle tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kyllä hyvä naapuri! On tosi hienosti tehty, kun otti sinun toiveesi siitä huomioon. Kyllä puut ovat mukavia katseltavia, vielä kun eri vuodenajat tarjoaa aina uudenlaisen näkymän puusta. Toivottavasti tämä flunssani alkaisi jo pian hellittää.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Mukavampi katsella ulospäin, kuin yleensä sekaiseen huoneeseen päin.

   Poista