maanantai 19. joulukuuta 2016

Valkoiset puut

Illan pimeydessä ravasin eteisen ja varaston väliä, kun rahtasin joulukoristelaatikoita takaisin varastoon. Sää oli lämmin ja puut kauniita:)


Siunausta sinun viikkoosi!

6 kommenttia:

 1. Voi, on ne niin kauniita: oksat lumipuuterissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on päivälläkin kauniita, mutta pimeässä, vähässä valossa tunnelma oli jotenkin jännä:)

   Poista
 2. Teillä on valkoinen joulu sit, kauniit on puut.Meillä harmaata ja usvaista turussa, ei lunta nimeksikään.Mutta kyllä tämän kestää...t.pirjo (pike)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä idässä tosiaan varmemmin on joulun aikaan lunta, mutta joskus se on täälläkin ollut "kiikunkaakun". Muistan yhtenäkin jouluaattona, kun isommat lapset oli pieniä, että haettiin kuusi vasta jouluaattona, eikä lunta ollut siinä vaiheessa lainkaan. Sitten sitä alkoi vielä aattona sadella. Nyt täällä on kovin valkoista ja ilmeisesti sitten joulunakin, tosin lämpötila on nyt nollan tienoissa kylläkin. Hyvää jouluaikaa sinne:)

   Poista
 3. Kuola tipuu kun katselen näin ihania kuvia. Meillä on sumua niin, etten nokaani nää (ei olen nokan koon syy) Puut törröttää mustina ja vettä tippuvina, tiet kiiltää mustana ja paikoin jäisinä, nurmikolla on ruskeita tammenlehtiä, en ehtinyt haravoida ennen jäätymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jopas on täälläkin jo vähän erilaista. Suht kauniin näköistä vielä, mutta jopa oli tänä iltana tiemme niin pehmeä, että auto jäi mäkeen eikä toisellakaan yrittämällä sohjoista mäkeä noussut. Joten taas laahattiin pulkalla jouluostoksia kotipihaan, taskulampun valossa.

   Poista