keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Vähäisia auringonsäteitä jahtasin

Eilen oli todella kylmä, enkä olisi lähtenyt ulos muuten kuin sen innostamana, että siellä oli niin kaunista, kun muutama auringonsäde osui metsän puihin.

Ensin tietysti tuijoteltiin ikkunasta, että kaunista on... ja kun oli tarpeeksi sitä tehty ja räpsitty kuvia vain sisältä käsin, niin pitihän sitä lähteä lopulta sinne uloskin.  Kuvat eivät valitettavasti näytä sitä kauneutta samoin kuin omat silmät, mutta tässä aika runsaassa kuvasatsissa  mielestäni kuvat paranevat loppua kohden:)

Siinä. Kuvia oli tietysti ihan liikaakin, mutta kyllä minä niistä jo paljon poiskin "raakkasin". Toivottavasti oli hauska "kahlata" lumessa. Minä ainakin sain sitä oikeasti tehdä, kun menin tuonne kallioille. Polun yli oli useampikin ohut puu kaartunut portiksi, joista jotkut kiersin sivusta ja kumarruinpa menemään jonkun alitsekin.

Sellainen "talven ihmemaa", 
isännän  sanoin:) 

8 kommenttia:

 1. Kaunista on, lumista talvista! Täällä mennään vielä syksy keleillä.joka toinen päivä plussalla ja joka toinen pakkasta...aamulla oli taas kuistin ikkunat jäässä, mutta päivän myöten näkyy jo menneen juuri ja juuri plussalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunista, mutta kylmää. Toisaalta se lämmin talvisääkin houkuttelisi, mutta siinä on helposti sitten lisänä se sade ja pimeämpi maisema.

   Poista
 2. Talvella valoa arvostaa ihan eri tavalla kuin kesällä. Itsekkin ryntäsin ulos kuvaamaan lampaita vaikka oli kylmä ja sormet jäätyi.

  Tykkään kovasti myös ekasta kuvastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä ne talvisaikaan ne vähätkin valonsäteet on kovin arvossaan. Mullakin oli tuossa kuvaustouhussa etusormi vallankin aivan palelluksissa. Kuvia on silti tähänkin vuodenaikaan kiva saada.

   Poista
 3. Ehkä näissä ei näy se mitä sinä näit, mutta kauniita kuvia nämä kyllä ovat. Onpa siellä tosi paljon lunta, on siinä ollut sinulla kahlaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvä jos niistä kuitenkin toisten silmään kauneutta välittyy. Itse olin ensikerran näitä kamerasta katsoessani vähän tyytymätön, ettei kuvasta tunnelma välity niin hienona. Mutta hyvä kun jotenkin kumminkn. Samahan se tietysti aina on, että paikalla ollen kaiken parhaiten kokee.

   Poista
 4. Hienoja talvikuvia sait! Tuollaisia oikein lumisia talvia on täällä aika harvakseltaan. Jos vähän tulee lunta niin useimmiten se sulaa nopeasti pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)Täällä on tosiaan lunta ehkä vähän varmemmin kuin etelämpänä, mutta nyt on täälläkin asteet nollassa ja lumet alkaneet tippua puista. Saa nähdä millaiseksi ehtii kelit muuttua... tosin loppuviikosta pitäisi kuulemma taas pakkasta olla.

   Poista