torstai 15. joulukuuta 2016

Vanha liina

Taannoin ostin Fidalta kauniin, kirjotun liinan. En voinut (lue: halunnut) vastustaa kiusausta ostaa sitä,  vaikka en yhtään liinaa lisää tarvitse. Mutta oli minulla hyvä  tekosyykin, se meneekin tyttären huusholliin:)


Tänään tuon liinan silitin. Ja tuo alla pilkottava jouluinen liinakin on hänen. Se puolestaan oli viimevuotinen löytö joulun alla.

8 kommenttia:

 1. Kirjotuissa liinoissa on vanhan ajan tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vanhan ajan tunnelma on varmaankin juuri yksi osa viehätystä, sen lisäksi, että nuo on usein todella kauniitakin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin niin ihastuin tuohon ja kun väritkin tuntui sopivan tyttären huusholliin, niin ostin. Hintakaan ei ollut este, maksoi muistaakseni jotain alle 4 euron.

   Poista
 3. Kaunis liina. Lapsuudessa niitä näki paljon käytössä ja virkkattuja liinoja ja päiväpeitteitä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva, jos voisi enempi itsekin käyttää tuollaisia. Siis jos olisi sellainen talo, johon mahtuisi vaikka sellaisia somia pyöreitä pöytiä, joiden kenties ainoa tarkoitus olisi olla ihan silmänilona vain.

   Poista
 4. Minulla on samantapaisesti kirjottu liina. Ennenvanhaan naisilla oli taitoa ja kärsivällisyyttä kirjoa isojakin liinoja. Miten lie nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä niitä mainittuja on ollut enemmän ennen ja nykyään on tietysti niin paljon muutakin harrastusta. Toisaalta, olihan ennen kaikki talous- ynnnä navettatyöt... Mutta kenties noita liinoja silloin neiti-ihmiset enemmän tekivät, jää arvailtavaksi tuokin.

   Poista