maanantai 4. joulukuuta 2017

Kynttelikkö ja vähän muutakin


Pienin osa vain pyyhekumin korkuinen... Tämä maatuska on vähän erilainen:)


---

Ensimmäinen adventtisunnuntai meni vähän kuin huomaamatta ohi. Laitoin sentään tuon kynttelikön tuohon arkun päälle  ja torttujakin tein, mutta muuten oli eilinen sellainen aika tylsän tuntuinen päivä. Päivä oli harmaa, ulkona sadetta ja märkää lunta, sisällä puolestaan nuorimmainen flunssassa ja tänään siinä on toinenkin...


16 kommenttia:

 1. Kaunis kuva ja hauska tuo heppa-maatuska :) Itsekään en polttanut erikseen adventti-kynttilää, mutta muut jouluvalot olivat palamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppamaatuska on aika jännä. Meilläkin on yksi jouluvalonauha olkkarin verhotangossa, itseasiassa ollut läpi vuoden, mutta nyt siinä taas valojakin pidetään:)

   Poista
 2. Ihanat tunnelmakuvat. Kaunis liina ja kiva tuo heppamaatuska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo jouluiset valot varsin luo tunnelmaa:)

   Poista
 3. Kaunis heppamaatuska ja pitsiliina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltäni tuskin onnistuisi pitsiliinan tekeminen tuolla tavoin puikoilla kutoen:)

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja kaunis heppamaatuska! Harmi että tuo flunssa on sinne rantautunut..pikaista paranemista potilaille ja leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eiköhän se taas tästä vähitellen tuon nenäliinan kulutuskin vähene... ellei sitten me isotkin saada sitä. Mutta päivä kerrallaan:)

   Poista
 5. Kauniit, tunnelmalliset kuvat! Hieno heppamaatuska, en olekaan aiemmin vastaavaa nähnyt. Pikaista paranemista sinne ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle myös:) Tuossa maatuskassa yllättää erilaisen kuvan lisäksi se, että kun se ei muutenkaan kovin suuri ole, niin vielä siellä tulee esiin se kaikkein pienin... vaikka jo luulee, että siinä ne jo olivat kaikki.

   Poista
 6. Kaunis kynttelikkö ja heppamaatuska.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Tuo heppamaatuska on mainio kirppislöytö. Kynttelikkö on ollut minulla jostain 80-luvulta asti:)

   Poista
 7. Kaunis maatuska 🐴
  Hyvää itsenäisyyspäivää 🇫🇮

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mainio:) On hienoa, että kotimaamme Suomi sai viettää 100-vuotisjuhlia!

   Poista