lauantai 16. joulukuuta 2017

Toivon sanoja kriisinkin keskelle

Silmiini osui äskettäin sivusto, josta ajattelin vinkata. Se on toivonpuheita.fi.  Sen on tarkoitus olla tukena sellaiselle, joka on jollakin tavoin kriisissä. Siellä on kuunneltavana puheita, jotka voivat olla vaikkapa ensiaskeleena avun saamiseeen, tai muutoinkin tuoda toivon näkökulmaa.


Sivuston ovat perustaneet ihmiset, jotka ovat itse kokeneet kriisejä, ja olisivat omissa kriiseissään kaivanneet jotain sen kaltaista apua. Tässä heistä juttua:


Laitoin linkin tuohon toivonpuheita.fi -sivustoon myös tuonne blogini sivupalkkiin.
Sieltä löytyy jos tarvetta ilmenee.

---

Ja tässä vielä tänä aamuna silmiini osunutta tekstiä Juha Vähäsarjan kirjasta Joka päivä Jumalan kämmenellä:

"Eivät he janoa kärsineet, kun hän vei heidät autiomaahan: veden hän sai vuotamaan kalliosta heille, hän halkaisi kallion, ja vedet virtasivat." Jes. 48:21 (v -92)

"Johtaessaan sinut erämaahan, varmistaa Jumala sinulle riittävän  virvoituksen. Monet, jotka hän on johdattanut elämän kuiville poluille, ovat saaneet kokea samalla myös syvää lohdutusta. Lohdutus on saattanut tulla sanan kautta, toisen ihmisen välityksellä tai Jumalan antamana varjeluksena. Jollain keinoin Jumala on kuitenkin vakuuttanut sydämen, että vaikka edessä on erämaa, tulee hän kulkemaan mukana, aivan tässä vieressä.
Erämaassa virtaava vesi maistuu tavallista vettä paremmalta. Yksikin sana Jumalalta hädän keskellä on kuin vuoripuro ja virvoittava vesi. Sellaisen äärelle hän johdattaa kärsivän, aina kun se on tarpeellista."


6 kommenttia:

 1. Varmasti hyvä sivusto tukea tarvitsevalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin niin. Aiheitakin oli hyvin monenlaisista kriiseistä.

   Poista
 2. Kiitos, hyvä tietää kun huomisesta ei tiedä mikä edessä on. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan koskaan tiedä, mitä kenelläkin edessä on.

   Poista
 3. Kiitos tästä sivustosta, sain linkata sen henkilölle, joka kaipaa toivon sanoja ja neuvoa kriisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hienoa, että sellaiset ihmiset, jotka itse olisivat senkaltaista apua tarvinneet, perustivat toisia avun tarvitsijoita varten sen sivuston:)

   Poista