tiistai 3. maaliskuuta 2020

Puusepän pakeilla

Sovititko vääriä ikeitä; toisten tekemiä, ja toisille tehtyjä?

"Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt." Matt. 11:29-30 KR-92

Puuseppämestari, Jeesus itse, kutsuu: Tule! Katso tätä. Sovita sitä. Tämä minun tekemäni ies ei ole raskas eikä epäsopiva. Se on juuri sopiva. Se ei hankaa eikä haavoita. Olenhan sen rakkaudella juuri sinulle sopivaksi mittojen mukaan tehnyt. Sinä olet minulle tärkeä. Minähän rakastan sinua. Ethän unohda sitä?

"Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö." Joh. 14:27

"Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun." Joh. 14:1






Toinen tämänpäiväinen teksti: Kuulenko Paimenen ääntä?


4 kommenttia:

  1. Kaunis talvinen kuva. On vaikeaa suostua siihen ikeeseen minkä Herra antaa,mutta ei ne toisetkaan sovi ja kun suostuu siihen ikeeseen joka pitää kantaa,niin Herra antaa voiman siihen.
    Viime aikoina mielessäni on ollut samat Raamatunjakeet johanneksen evankeliumista,ne rohkaisee minua valtavan paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin se tosiaan on, ettemme haluaisi minkäänlaista iestä, mutta paras on suostua siihen ihan itselle tehtyyn. Nuo Johanneksen muistiin laittamat jakeet onkin lohdullisia, vieläpä ihan Jeesuksen omia sanoja. Kun olin lapsi, isä toisinaan pyysi minua lukemaan itselleen ääneen tuota lukua Joh. 14.

      Poista
  2. Kaunis kuva tosiaan! On ihanaa, että Jeesuksen antama ies ei ole raskas eikä epäsopiva. Tulee mieleen se, kun Daavid kokeili Saulin haarniskaa, mutta ei pystynyt siinä mihinkään, koska se ei ollut hänelle tarkoitettu. Jumalalla on jokaiselle ihan omat varustukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olikin hyvä tähän kohtaan, tuo Daavidin haarniskakokeilu. Hänenkin piti ihan omissa varusteissaan toimia. Omat on parhaat, vaikka näyttäisikin paljon vaatimattommmalta kuin jonkun toisen.

      Poista