keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Tyhjien ruutujen kohentelua - ja rohkaiseva juttuvinkki

Eilen yksi tytär ehdotti, että lähtisin hänen kanssaan takapihalle puuhastelemaan. En ollut yhtään innostunut. Enempi ajatus on mennyt niin, etten tee siellä yhtikäs mitään. Mutta suostuin kuitenkin. Haravoin parista ruudusta ensin lehtiä pois. Tyttäret olivat jo aiemmin puuhastelleet siellä muissa ruuduissa. Sitten sain innostusta hieman nostaa ja oikoa joitakin laattoja. En montaa jaksanut, kun ovat aika painavia. Mutta olen tyytyväinen, että menin edes vähän sinne jotain tekemään. Tytär, tai siis kaksikin tytärtä, jäi sinne vielä minun jälkeeni jatkamaan siistimistä. Vaikka tuo piha on edelleen tyhjä, eikä mikään silmänilo sinällään, on se nyt kuitenkin kivempi katsella. Ehkä menen tänäänkin laattojen nosto - ja oikomispuuhiin.

Kuten näkyy, työsarkaa laattojen(kin) parissa on edelleen... Meillä ei ole puutarhaa - on vain piha. Jossa toisinaan jopa kasvaa jotain:)







Mutta laitanpa tähän loppuun vielä linkin erääseen minua tänä aamuna ilahduttaneeseen kirjoitukseen, joka oli Mari-Anna Stålnacken Armoa Arkeesi -blogista: Myös tämä menee ohi. Hänen viestinsä oli rohkaiseva useammalla kuin yhdellä tavalla.


Ja jos tahdot katsoa, niin tässä on minunkin tämänaamuinen, toisessa blogissani: "Tuula, Tuula..."




6 kommenttia:

  1. Minäkin olin eilen ja tänään vähän kukka-ja raparperi/ruohosipuli "penkkejä" kuopsuttelemassa, rikkaruohoja poistamassa ja kivireunuksia korjailemassa talven jälkeen. Mulla on muuten ollut ihan sama olo, etten halua ottaa puutarhasta/pihasta stressiä, teen sen minkä huvittaa. :) Mutta kyllä se näköjään kevät piristää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me mennään vähän samanlaisilla mietteillä:) Saman päivänkin aikana voi mieliala vaihdella tosi paljon. Kyllä kevät tosiaan piristää. On kiva kun voi helposti lähteä ulos kävelemään:)

      Poista
  2. Puutarha työt on piristävää puuhaa ja siinä unohtaa ikävät asiat.
    Minä kylvin siemeniä parvekelaatikkoon,niin on mukava seurata kun ne alkaa
    kasvamaan.
    Minusta kevät on ihanaa aikaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväässä on minusta kivointa se, että voi niin helposti lähteä ulos ja nauttia lämpimästä ja kenties auringostakin. Meillä tytär oli jostain vinkin löytänyt, ja laittoi äsken tomaatinviipaleita multaan munakennoihin. Kiva katsoa kun mullasta jotain nousee:)

      Poista
  3. Pihahommissa kyllä äkkiä aika vierähtää! Tuollaiset laatat on varmasti painavia! Rohkaisevat viestit on nyt paljon mukavampaa luettavaa kuin ne masentavat uutiset jotka kertovat kuinka paljon tämä Korona aika on aiheuttanut vaikeuksia ihmisten eloon täällä koto Suomessa kuin maailmallakin! Rauhaisaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde:) On nuo laatat melkoisen painavat, eikä kovin montaa viitsi samalla puuhastelukerralla siirrellä. Mutta hyvä kun vähänkin edistyy. Kyllä sitä jotain mieluisampaa luettavaa kaipaa kuin koronauutisia. Mukavaa loppuviikkoa sinulle:)

      Poista