torstai 17. helmikuuta 2022

Eilisen yllätyksiä

Vanhin tytär teki eilen meille täydellisen yllätyksen, kun tuli etukäteen ilmoittamatta meille. Olin lähtenyt siinä iltahämärissä  kävelemään ja lähellä kääntymispaikkaani näin, että edestä on tulossa jotain. Olin jopa vähän harmissani ja ihmettelin, että mikä sieltä... kunnes rupesin aavistelemaan, että olisiko tuo ... Ja olihan se:)  Saapuva ei varmasti ihan tietänytkään kuinka iso ja mieluinen  asia hänen yllättävä saapumisensa meille oli, vaikka sen hänelle sanoinkin. Mutta yllätinpä minäkin itseasiassa hänet, sillä hän oli toivonut ihan, että joku tulisi vastaan, vaikka ei oltukaan tietoisia tulostaan, ja niin minä sitten tietämättäni toteutin sen toiveen.

Hänellä oli niitä kantamuksiakin. Yhtä kassia kannoimmekin yhdessä loppumatkan. Ja mitä sieltä hänen kasseistaan paljastuikaan? Esimerkiksi nämä hienoudet, jotka hänen ystävänsä oli meille lähettänyt: ihanat ruusukupit!





6 kommenttia:

  1. Pidän kovasti ruusukupeista! Niistä juodaan arkenakin, tosin silloin käytössä ovat parittomat kupit, mutta kuppi ja tassi kuitenkin. Ei olla opittu juomaan mukeista.
    Mahdollisille vieraille katetaan samaan astiastoon kuuluvat kupit. Silloin pääsee pieneen juhlatunnelmaan arkipäivänäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä aionkin ottaa nämä ihan arkikäyttöön, vaikka nämä onkin näin hienot. Ei meillä ole juuri tarvettakaan erikseen juhlakupeille. Minäkin tykkään juoda mieluummin kupeista kuin mukeista. Kun juo kahvikupista, niin tuntuu kuin saisi kahviakin enemmän, kun ottaa toisenkin tai useamman kupillisen. Mukia käyttäessä se on sitten melkein se yksi tai sitten kahvia tulee juotua tosi paljon.

      Poista
  2. Vielä kommentoin. Ihan oikein ottaa nämä ruusukupit arkikäyttöön!
    Olen kokenut saman kahvikupeista juomisesta, että tuntuu kuin saisi kahvia enemmän! Toisen kupillisen nautinto on minulle jopa omansalainen. Kahvihetket ovat ihania keitaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvihetket on päivän piristys:) Tosin, välillä pitää jo vähän hillitäkin sitä kahvinjuontia, kun tulee liikaakin juotua...

      Poista
  3. Onpa kauniit kupit! Osasit ihan oikeaan aikaan lähteä kävelylle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi kauniit:) Silloin illalla rupesi tuntumaan, että pitää mennä saamaan raitista ilmaa, ja sopivaan aikaan se olikin.

      Poista