torstai 3. helmikuuta 2022

Kauniisti pakattuja osia!

Harvoin näkee, että jonkun laitteen osat olisi pakattu näin kauniisti kuin nämä: kukkapapereihin! Oli kyllä yllätys, kun tylsän pahvipakkauksen sisältä löytyi tällaiset pikkukääreet. Eikä ollut mistään luxushinnalla ostetusta tuotteesta kyse, vaan ns. älyttömän halvalla hinnalla tehty hankinta.




Kyseessä on ihan remontin alkuvaiheessa hankittu, tai siis kaksikin, pyyhekuivainta. Tosin kumpaakaan ei ole vielä sijoitettu mihinkään. 



Remppa venyy ja vanuu erinäisistä syistä. Mutta tämä  päätyi jutun aiheeksi nyt, koska satuin tänään löytämään lattialta yhden kuvioituun paperiin käärityn pötkylän. Tunnistin mihin se kuului. 



4 kommenttia:

  1. Hei! Tuollaisesta minäkin pidän! On kauneuden vuoksi valittu kukkapaperit ja huolellisesti paketoitu nekin! Viitseliäisyyttä on löytynyt!
    Onko tuon telineen takana oleva kukkakuosi sohvatyynyyn tai johonkin kuuhun kuuluva, vai eihän se ole kukallista käärepaperia? On vaan hyvin kaunista kukkakuosia.
    Kauneutta ei ole mielestäni koskaan liikaa. Aina vaan ei jaksa somistaa esimerkiksi kotiaan varta vasten, niin että saisi nauttia näkymästä. Se voisi tehdä sielulle hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Minusta tuo on erittäin kivaa asiakkaiden huomioimista, että paketoidaan noin kauniisti. Tuli ihan mieleen, että liekö joku nainen suunnitellut paketoinnit:) Tuo kuivaimen alla oleva kukkajuttu on tyyny, yksi tytöistä joskus osti sen. Otin kuvaan mukaan, kun on niin noihin sopiva.

      Poista
  2. Onko tuo sellainen sähköllä toimiva kuivain? Meillä on vaan alkukuivatus kellari tiloissa kuivaustelineessä ja loppu kuivatus sisällä..jossain roikkumassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on. Ja vielä silleen helppo tapaus, että vain tökätään pistorasiaan, kuten muutkin sähkövempaimet. Ei tarvi muuta kuin löytää se sopiva seinätila sille.

      Poista