sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Ihana valo!

Aamulla jo klo 8 aikaan paistoi aurinko!☀️ Se tuntui kivalta, talven pimeiden aamujen jälkeen. Ja eilen ruoka-aikaan, aurinko tuli keittiön pöydälle. Tuli ihan tunne kesästä! 

Mutta tänä aamuna siis metsässä näkyvä auringon valo innosti minut piirustelupuuhiin. Keittiön pöydän ääressä, omalla paikallani, jossa nytkin istun, näen puiden välistä kauas - ja sieltä näkyy auringon valaisemaa kaukaista metsää. Mutta oli sitä auringon vaikutusta lähempänäkin nähtävissä tänä aamuna, kun ihan ikkunan edessä oleva korkea kinos oli myös saanut osansa auringon säteistä. Niinpä minä en malttanut nyt mennä pöydän äärestä toisaalle, (nykyään useimmin hellan päällystä käytän piirustellessa), vaan jäin tekemään touhujani pöydän ääressä, jossa todelliset mallinäkymät on silmieni edessä. 
 


---

Eka kuva oli minulla innostajana. Toinen kuva on myöhemmin otettu, ja tuokin innostaisi kuvan tekoon.

Mutta hieman turhauttavaa on, kun sitä mitä näkee, ei saa paperille haluamallaan tavalla. Mutta se on jo jotain, kun huvittaa edes yrittää:)












6 kommenttia:

  1. Täällä on todella paljon ollut aurinkoisia päiviä, ja kevään tuntua, koko iltapäivän paistaa olohuoneeseen ja minun huoneeseen, aurinko piristää, hän antaa aurinkonsa koittaa niin hyville kuin pahoillekkin ihmisille."matt.5:45

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on iloittu siitä, kun saadaan taas aurinkoa ihan sisällekin asti. Ja tänään kauppaan mennessä huomioimme, että iso tie oli sula, märkä tosin. Takaisintullessa se oli jo vähän erilainen, kuivempi, ehkä yöksi jäätyy taas.

      Poista
  2. Onpa kaunis piirros:) Kyllä aurinko piristää! T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä auringolla on, ja valolla ylipäätään, on ihmeellinen vaikutus meihin ihmisiin:)

      Poista