sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kamala hame... tai sittenkin kiva

Tämä hame ei hurmannut minua ensinäkemältä. Huomioni se kyllä sai kirpparin, eli Löytöpuodin, henkarissa roikkuessaan. Eihän tuollaista voi olla huomaamatta kaikkien tavanomaisempien keskeltä. Ajattelin jotain sen suuntaista varmaan, että on kamala kangas - eikä se kaunis ole edelleenkään.  Mutta eihän kaiken kaunista tarvi ollakaan... Kangas hameessa oli kuitenkin hyvän tuntuista puuvillaa. Ei mitään ohutta litsua. Ja siinä oli kunnollinen vuorikin. Hame oli Hm:n mallistoa. Mutta en sitä ottanut mukaani ensinäkemältä. Toisella kerralla se kuitenkin lähti mukaan. Kai se vetosi juuri sillä erilaisuudellaan ja mielestäni hyvällä materiaalilla.


Voisin sanoa tietysti ettei tuon mallinen leveä hame sovi tämänmalliselle immeiselle, joka muutenkin on eriparinen ylä- ja alaosan suhteen. Mutta minä en  välitä siitä, sillä tykkään nyt tästä hameesta. Tämän parina kuvassa on ruskea, myös kirpparilta hankittu Hm:n t-paita. Sukkahousutkin on peräti kirppikseltä. Ne olen ostanut Joensuun Kontista hintaan 2 euroa. Olivat vielä käyttämättöminä paketissaan. Hameen hintaa en enää muista, mutta ostopaikan kun muistaa, niin hintaa ei taatusti ollut montaa euroa.

Matami itte

Neuletakki on Lieksan Citymarketista viimetalvisia hankintoja. Ne olivat alessa ja ostin niitä lopulta kolme! No kun, niitä sai hintaan 10 e/kpl. Tähän pätee se, ostin kun halvalla sain...  Mukanvan tuntuinen on kyllä päällä ja kivannäköinenkin.  Neuleessa on elastaania paljon, eli peräti 10 %. (Cashmere 30 %, laine 50 %, soie 10 %, elastanne 10 %).   Joustaa oikeastaan vähän liikaakin. Se on myös aika vähäisen käytön jälkeen hieman nuhjaantunut. Niin ja noista kiharaisista reunuksista saa aina välillä leikellä esiin pistäviä siimanpätkiä. Tykkään silti. Käännettävä kaulus lämmittää mukavasti niskaa.


Kuvausapulaisena oli tällä kertaa pikkuneitokaiset. Ylin kuva keskimmäisen ottama. Alimmat otti nuorin. Ulkona olisi kyllä ollut kivempi kuvausympäristö - tai en nyt tiedä  sittenkään - loskan seassa ja hämärässä :(

4 kommenttia:

 1. Kaunis asuyhdistelmä. Ruskea on ainakin mustaa parempi väri niin sinulle kuin minullekin. Meillä on melko samanväriset hiukset. Vaalea punainen tuo sopivasti hempeyttä, jota sitäkin kaipaa joskus.

  "Metsätähti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ruskea on parempi vaihtoehto. Musta lyhythihainen t-paita vielä tuntuu ihan kivalta, mutta pitkähihainen jos on, niin siinä on jo liikaa mustaa.

   Poista
 2. Ihana kangas, pirteän kuvallinen, olematta räikeä. Näyttää hyvältä, ryhdikkäältä, ei veny pyllynkuvaa vaikka istuu. Asukokonaisuudet ovat tosi kauniit, sopii sinulle oikein hyvin. Tytöt ovat taitavia kuvaamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kangas on tosiaan ilahduttavan ryhdikäs. Silittääkään ei ole aivan pakko. Yleensä isäntä kuvaa, mutta tytötkin osasi yllättävän hyvin.

  VastaaPoista