tiistai 7. lokakuuta 2014

Valo lyhdyssä

Tänä aamuna taas on lyhtyyn sytytetty valo. Ei kuitenkaan näihin.
.

Näiden valo tulee kattolampusta, joka taustalla loistaa kirkkaasti. Muuten nämä lyhdyt näyttävät tältä - odottaessaan takan päällä tositoimiin ryhtymistä omalla vuorollaan.

4 kommenttia:

 1. Minäkin pidän noista valoista, joita saa sytytellä sisälle syksyillan hämärtyessä. Olen ottanut jo esille adventtikynttelikön ja sytytän sen istuessani television ääreen tai tehdessäni iltajumppaani. Se on turvallinen eikä vie paljon sähköä, kynttilöissä on watteja 7 kertaa 3 eli 21 wattia. Eikä se ole liiaksi jouluinenkaan. Hämärässä on hyvä rauhoittua. Hyvää syksyn jatkoa sinne metsän keskelle!

  "Metsätähti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut tapana syysloman aikoihin laittaa tuonne ulos kuusi ja siihen kynttilät. Se valaisee kivasti iltaisin ja aamuisin kun muuten on sysipimeää. Ensimmäiset jouluvalot ulkona näin syyskuun loppupäivinä erään mökin pihassa. Ne olivat vieläpä ihan punaiset. Tuo nimimerkki on ihana!

   Poista
 2. Tuo on kiva säilytyspaikka, näyttävä tosi kauniilta. Matkisin jos meillä olis samanlainen paikka mihin laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa näin paikanpäällä nähtynä se ei ihan noin kivalta näytä .Siellä kun on muutakin tavaraa ja pölyä... Mutta aamuhämärässä se oli niin kivannäköistä, että keksin tuon kuvahomman kun silmät noihin lyhtyihin osui.

   Poista