sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lyhty yössä

Uudenvuodenyönä tai oikeastaan myöhäistä iltaa se vielä oli, ulkona oli meneillään lyhtyprojekti. Sen toteutti perheen nuorempi väki yhdessä.

Palloja tehtiin runsaasti ja niitä jäi projektista ylikin

Ei meinannut heti syttyä

Kivalta se näytti pimeässä

Kävimme myös kaikki kävelemässä. Nuorimpien mielestä se oli niin hauskaa, että ehdottivat sitä toteutettavaksi seuraavanakin vuonna. Ihmeellistä etteivät ole pimeässä kulkemisesta saaneet tarpeekseen kouluaamuisin. Kai se oli erityisen kivaa siksikin, kun koko perhe oli mukana.:)  Se on sellaista harvinaisempaa herkkua nykyisin.

4 kommenttia:

 1. Kaunis lyhty. Onhan se aina hauskaa, kun koko perhe touhuaa yhdessä. Teillä tietysti veljen seura on kysyttyä, kun harvoin näkee. Uutenavuonna meidän lumi oli liian märkää lyhdyntekoon ja nyt sitä ei ole ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta tosiaan on, kun kaikki on paikalla! Täällä on yhä lunta vaikka lämmintäkin välillä oli. Tänä aamuna aura kävi ja hyvä niin, sillä muuten ei olisi huomenna autolla päässyt mihinkään.

   Poista
 2. Mukavan perinteen aloititte. Muistan itsekin tehneeni näitä pienenä, tuntuu nostalgiselta nähdä näitä.

  VastaaPoista
 3. Äitini teki joskus jäälyhtyjä ja eilen vein vesiämpärin ulos siinä tarkoituksessa. Saa nähdä miten se onnistuu, kun en ole itse ennen sellaista tehnyt.

  VastaaPoista