perjantai 20. maaliskuuta 2015

Raamattuhaaste 4/5

Vuosia sitten vastasyntynyt sukulaislapsi sairastui. Lääkärit antoivat ymmärtää, että voisi tapahtua se pahin. Tai ainakin vammautuminen olisi todennäköistä. Niinä synkeinä viikkoina minulle tuli eräs jae niin tärkeäksi, että raapustin sen suurelle pahville, silloisen keittiöni seinälle. Jae oli tämä:

" Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat, vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut." 
 2 Kor. 4:8-9

Lapsi olikin, maallisten lääkärien lisäksi, myös taivaallisen ylilääkärin hoidossa. Hän päätti, ettei tämä lapsi kuole, eikä vammaudu!  Aikansa sairaalassa oltuaan, lapsi pääsi kotiin vanhempiensa iloksi kuten muutkin lapset. Maallisilla lääkäreillä on viisautta, mutta joskus taivaallinen ylilääkäri sanoo sen painavimman sanan.

4 kommenttia:

 1. Näinhän se on. Maallinen lääkäri räpyttelee kuin perhonen hämähäkinverkossa jos taivaallisen hoitosuunnitelma on aivan eri. Tuo jae on hyvä, vahvistaa uskoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihanasti sanottu! Siis tuo kaikki maallisista lääkäreistä, perhosista ja hämähäkinverkoista, taivaallisiin hoitosuunnitelmiin!

   Poista
 2. Ihana tositarina! Minulla on henk.koht.kokemus synnytyksestä. Kun maalliset lääkärit eivät ymmärtäneet varoitusmerkkejä, järjesti Taivaallinen ylilääkäri muita mutkia matkaan jotta elintärkeä hätäsektio tuli eteen. Näin oma ja lapseni henki säästyivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aina mieleenjääviä tilanteita tämmöiset kun niistä kuulee tai lukee, saati sitten asianosaisille! Metsäntyttö

   Poista