keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Viime päivien korut

Tässä muutama viime päivien koru. Sama koru saattaa olla useamman päivän käytössä, kun on samat vaatteetkin. Ainakin pari päivää meni, ettei ollut mitään korua. Ei muistanut edes ajatella asiaa. Välillä on ollut joku huivi, joka on vähän niinkuin korun korvike.

Lapsuuteni koru. 

Olin kai 6-vuotias kun sain tuon sinisen korun tädiltäni. Jos käsitykseni on oikea,  koru olisi siten 60-luvulta. Siitä puuttuu alhaalta yksi sininen helmi. Lie tosiaan lapselle suunniteltu tämä koru, sillä kaulaketju on niin lyhyt, että juuri saan sen pujotettua kaulaani. Mitään lukkosysteemiä ei tässä ole.
Tuossa yllä pikkutyttöjen minulle tekemät korut. Toisessa on huovutettuja palloja, ja niiden välissä paperista tuohihelmien tapaan pyöritellyt osat. Toinen koru on villalankaan pujotettuja muovihelmiä. Näitä pidin yhdessä ja ne sopivat siniseen paitaan.


Tämä on postimyynnistä viime vuonna ostettu ja pidin
 tätä mustan t-paidan kanssa muutama päivä sitten

Tänään ei ole vielä ollut mitään korua. Saa nähdä vaihtuuko vaatteetkin vielä. On vähän hakusessa, että mitkä olisi ne vaatteet, jotka tuntuisi hyvältä tänään:)  No, kävinkin tässä välissä laittamassa sinisen t-paidan ja farkkuhame oli ennestään jo päällä. Kaulaan sujahti taas tuo sininen lapsuuteni koru.

2 kommenttia:

  1. Muistan sinisen korun lapsuudesta ja minä pidin siitä, minusta se oli oikea koru, aivan kuin aikuisilla, ei lasten hely. Hienolta näyttää yhä silmiini ja upeat ovat lasten tekemät korut myös. Joskus tekee hienoja löytöjä postimyynnistäkin. Minulla on myös muutama kuva odottamassa postausta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sentään säilyttänyt näitä lapsuuden koruja, vaikka paljon muuta on tullut laitettua aikanaan pois. Odotan innolla mitä sulla on käytössä viime päivinä:)

      Poista