keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pyykkipalju ja paljaat varpaat

Olenko ruvennut liikaa perinneinnostuksen puolelle pyykkipaljuineni? No, en. Pesukone temppuilee. Se ei suostu linkoamaan, koska poistoputkessa on häikkää. Pitää ostaa joku putkenavausvaijeri, koska nukkasihdin rassaaminen ei auttanut. Joten siinä se. Mulla jäi pyyhkeet koneeseen ja ne piti huuhdella käsin. Onneksi oli sisällä lasten lelupömpeli, joka oli juuri tarkoitukseen sopiva.Ja muksuthan tykkää aina läträtä vedellä. Kun minä olin omat touhuni tehnyt, annoin vuoron nuoremmille pyykkäreille. Nukenvaatteet olivat näköjään pesun tarpeessa ja hauskaa oli. Toinen ilmoittikin sitten, että hän ei omaan kotiinsa osta pesukonetta. Kuulemma semmoinen Pienitalopreerialla-tyylinen pesupalju ja pyykkilauta olis ne pesuvälineet. Perinteet kunniaan, tietysti.


Neitokaisten idea on tuo kukkanen. He sen halusivat kaupasta itselleen ostettavaksi. No, viimeksi eilen katselin, kun nuorin laittoi kastelukannuun vettä ja kasteli talon kukat. Milloinkahan minä itse mahdoinkaan viimeksi... En oikein ole kukkastenhoitaja.

2 kommenttia:

  1. Oi voi! Pesukoneen oikut aiheuttaa aina lisää työtä ja vaivaa. Hauskaaha se nyrkkipyykki välillä on ja pieninä määrinä, omasta vapaasta tahdosta, mutta koko perheen vaatteet ja pitkänaikaa on ihan eri juttu. Kaunis esikko, lautasen kukkakin ihan samaa sävyä. :)

    VastaaPoista
  2. Kukkanen piristää ja pesukonetta varten saatiin tänään se rassausvaijeri, joten katsotaan hoituuko homma sillä.

    VastaaPoista