torstai 13. elokuuta 2020

Mikä tulee näistä mieleen? Kaksikin asiaa...

No, tietysti joku puukiekko, ikäänkuin vuosirenkaineen. Siitä toisesta tuolla alemapana...



Pienempi on ottanut "lävistyksen".  Männynneulanen menee lävitse etupuolellekin.


Mutta  mitä muuta siis tulee näistä mieleen, niin yksi seinä; varsinkin jos näitä olisi valkoisella taustalla useampi ja olisivat täysin pyöreitä... Missä semmoinen seinä sitten on? Sellainen löytyy Joensuun McDonaldsista. Siellä on yhdellä seinällä valkoinen seinälevy, jossa on tuollaisia puunvärisiä, puukiekon näköisiä pyörylöitä, jotka ovat hieman kuopalla siihen seinälevyn pintaan nähden.

Yritin  askarrella jotain sentapaista, mutta ei siitä tullut hyvä. Olisi ensinnäkin noita sieniä pitänyt olla enemmän, ja nähdä enemmän vaivaa niin paperin leikkuussa, kuin muussakin. Joten allaolevissa kuvissa sienet on vain aseteltu paperin päälle.


Siellä "mäkkärissä" ne kiekot seinällä on  täysin pyöreitä ja niitä on siinä seinälevyssä useita erikokoisia. Siellä samassa einehtimispaikassa on toisella seinällä puolestaan sellaista seinälevyä, jossa on kuviona ikäänkuin vanhaa, harvaankudottua kangasta.





Huomasin eilen kävellessäni, että näitä sieniä oli tienpielessä. Niinpä otin pari niistä hyppysiini kotiin asti kanniskeltavaksi. Takapihalla sitten puuhastelin kuvia niistä.



2 kommenttia:

  1. Onpas jännän näköisiä!:) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on:) Mitähän lienevätkään nimeltään; en ole vielä etsinyt niille nimeä.

      Poista