torstai 27. tammikuuta 2022

Jakeita Raamatusta - ja joitakin kuvia

Olen jälleen kirjoittanut yhteen tyhjään kirjaan jakeita. Ennen tehdyt pari kirjaa ovat menneet muualle, mutta huomasin kaipaavani itse silti sellaista, johon on koottu rohkaisevia jakeita helposti löydettäväksi. Joihinkin sivuihin keksii kuvituksenkin. Tässä eilen tehty. 
Tuo kohtahan on tilanteesta, kun halvaantuneen miehen ystävät laskivat puretun katon kautta ystävänsä Jeesuksen eteen. Näin he tekivät sen takia, kun väentungos esti heitä muuten saamasta kaveria Jeesuksen lähelle. Jeesus teki kaksi asiaa sille eteensä lasketulle: antoi anteeksi synnit - ja paransi miehen:)

Tässä sitten yksi toinen kuva samasta kirjasta.
6 kommenttia:

 1. Hienot kuvitukset! Hyvä idea että voi keksiä kuvituksen rohkaiseviin jakeisiin:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kovin moneen tule kuvaa, mutta joihinkin sentään:)

   Poista
 2. Kauniisti kirjoitettu ja kauniisti kuvitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mukavaa puuhaa:) Muttan ei kovin montaa jaetta kannata samalla kertaa kirjoittaa, kun käsiala rupeaa muuttumaan kehnommaksi.

   Poista
 3. Poistin edellisen kommentin, kun tuli kirjoitusvirhe, mutta nyt siis uusiksi:
  Herra on lähellä näissä raamatunkohdissa ja kuvissasi. Olet taitava!
  Siunausta viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siunausta sinun viikonloppuusi myös:) Olenkin tuohon kirjaan sellaisia itseäni puhuttelevia jakeita kirjoitellut. Kirjanen on helppo esille otettava ja siitä jaksaa väsyneenäkin jotain katsoa. Kuvitus on vähän kaksipiippuinen juttu; toisaalta kiva kun niitä on, mutta ilman niitä jae pääsee paremmin esille, ettei huomio mene muuhun.

   Poista