lauantai 15. tammikuuta 2022

Musiikista alkunsa saanut kuva


Hengellisen laulukirjan laulusta 236: "Jumalan virta nyt kuohuu"; sen toisen säkeen kohdasta: "... korpikin kukkii, kauniina kuin morsian..."  Ei minun piirroksestani kylläkään tullut korvesta kuin kaunista morsianta. Mutta siitä kohtaa laulua kuunnellessa, tuli mieleen tuo oma tie, ja sen ensimmäisen mäen alle laulu maalasi mieleeni ruusupensaita. Se kohta ei ole oikeasti moisia nähnyt, mutta se on jännä, kuinka muutama sana voi ajatuksiin loihtia vaikka mitä hienoa. Turhauttavaa tosin sitten on, kun niitä ei saa paperille mielessään nähdyn kaltaisena. 

Tästä voi halutessaan kuunnella sen laulun nro 236: 

https://www.hengellinenlaulukirja.com/?p=6163

Tuo laulu on minulle tuttu vanhastaan. Nuorena sitä useinkin Pomarkun Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella laulettiin. Istuin yleensä äidin vieressä, kuunnellen äidin laulavan - ja itse lauloin siinä mukana. Siinä oli hyvä laulaa.

Olen iloinnut siitä, että nyt voin kuunnella musiikkia kännykällä, kun stereoni eivät tällä hetkellä ole toimintakuntoiset. Mutta pieni mahdollisuus on, että niistä voisi vielä toimivat tulla. Sähkölaitekorjaaja oli sitä mieltä, että asia kannattaa tarkistaa. Lieksassa on muuten sellainen harvinaisuus, että täällä voi vielä korjauttaa pieniä sähkölaitteita, jos vain kyseisellä sähkömiehellä on joku sopiva väli sellaiseen työhön.





4 kommenttia: