lauantai 18. toukokuuta 2019

Hämähäkinverkko






Tämä oli sellainen äitienpäivän käsityö.   Ja nämä kuvat on pitkästä aikaa omalla kameralla ihan itse otettuja, sillä sain lahjaksi kameraan akun:)


8 kommenttia:

  1. Hienoa, että pääset taas kuvaamaan !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se kivaa:) Kameran kanssa saa hieman miettiä välillä, että mitenkäs tämä nyt olikaan, kun tauko oli niin pitkä.

      Poista
  2. Hyvä lahja.
    Ja sitissä on asukkikin kotona ja punoo uutta lankaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan:) Piti sitä se asukkikin kehitellä. Sen kroppa on samettinauhan pätkästä ryntätty ja siihen yhden kankaan reunasta löysin koiviksi langanpätkiä.

      Poista
  3. Tää on niin minua...siis seitissä eikä sitissä..:)

    VastaaPoista
  4. Olen todella iloinen, että pääset kuvaamaan! Kameran tekniikka palailee muistiin pikku hiljaa. Saat omanlaisiasi kuvia.
    Tuo äskeinen kuva on minulle hieman hurja. Minulla on lapsesta asti ollut hämähäkkikammo. Samettinauhasta valmistettu on aika pahan näköinen, niin suurikin. Vaikka se on käsityö, järki ei riitä estämään puistatusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähitellen tosiaan rupeaa muistamaan kun kokeilee:) Onhan häkki tosiaan aika hurja... Itsekään en pidä hämähäkeistä, enkä muistakaan ötököistä. Tuo nyt oli kuitenkin mukava askarreltava. Mitä tosiaan kaikenlaisiin ötököihin tulee, niin nyt minua kammottavat punkit:(

      Poista