perjantai 10. toukokuuta 2019

Pitsipöllö




Virkkasin taannoin sitä pitsiä ohuista langoista. Ne tekeleet sitten lojuivat laatikossani, vaikka minulla tietysti oli alkuun ajatus, että ne päätyisivät joskus johonkin vaatteeseen. Mutta nytpä ompelinkin ne taannoin Kontista ostamaani violettiin kangaspalaseen. On nyt ikäänkuin seinävaatteeksi sopiva. Nyt tuo  sitten lojuu pöydälläni, kun sille ei ole vielä löytynyt sopivaa tilaa. Kukaties taas joskus ratkonkin pitsit irti tuosta, mutta olkoon nyt vähän aikaa noin.

.

9 kommenttia:

  1. Hauska:) on siinä varmaan ollut hommaa virkata nuo. T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siinä vähän aikaa, ja sittenpä se into hiipuikin:)

      Poista
  2. Hei Metsäntyttö! Tuttu kaunis malli tuo sinun pitsi! Tein joskus tuolla mallilla pyyheliinanpäihin pitsit. Syvänvihreään froteepyyhkeeseen aniliininpunaiset eli pinkit. Ja kirkkaan oranssitkin tein mutten tiedä missä ne on nyt. - Kiva idea sommitella mallista myös pikkupöllö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin ihan kuvitella, että pyyhkeet ovat olleet näyttävän näköiset ja varmasti olisivat trendikkäätkin nyt:) Tuo pöllöidea tuli varmaan ihan vain siitä, että oli halu jotain virkata, mutta kun en oikein tiennyt mitä tekisin, niin pienet alut rupesi jotenkin näyttämään pöllöön viittaavalta ja niin sitten tein lisää osia:)

      Poista
    2. Mulla oli joskus juttu neulotuista pyyhepitseistä, (eivät olleet minun tekemiäni): https://vaaranlaella.blogspot.com/2018/11/neulotut-pyyheliinapitsit.html

      Poista
  3. Hieno, pöllö tosiaan siinä istuu. Kaunis pitsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on intoa tehdä jotain käsityötä, vaikka ei oikein tiedä mitä edes tekisi. Sitten siitä voi tulla joku pöllöhomma:)

      Poista