perjantai 4. lokakuuta 2019

Jotenkin vaaleampi aamu... Ny sitä sit tuli!




Viittaan jutussa tuolla alempana tuohon yllä olevaan vasempaan kuvaan, mäen alle, vasemmalle kuusen juureen...*


Polku ja tie. Ei kovin paljon eroa toisistaan. Toinen vaan jonkin verran leveämpi.




Mitäs noi tossa tekee? Nuo on mun roskakärryt nykyään. Jos on useampi roskapussi vietävänä tuonne *alas roskikseen, sinne kuusen juureen, ni tällähän ne sopivasti kulkee.




10 kommenttia:

  1. No on siellä valkoista tosiaan! Hienoja kuvia! Roskakärrysikin näyttää lumen alla koristeelliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys tosiaan oli aamulla kun oli lumi maassa! Itse en säätiedotuksia seuraa, mutta isäntä tiesi sanoa, ettei mitään tuommoista oltu edes luvattu...

      Poista
  2. Minusta jossain luvattiinkin sinne lunta, mutta oliko se vasta viikonlopuksi..joka tapauksessa sen kuullessani ajattelin teitä :) Täällä satoi alkupäivästä vähän vettä (kuuroja) ja nyt paistaa vaihteeksi aurinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että jossain sitten onkin luvattu. Mutta tosiaan aika kurja sää on tänään ollut, mutta kaunista oli aamulla varsinkin:)

      Poista
  3. Niinpä on sinne tulut ensilumi! Ihan virallisesti kuulemma. Vielähän se sulaa. Valoa tuo jo tuokin lumimäärä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se varmasti sulaa. Yhtenä vuonna tuli (v. 2013) syysloman aikaan lunta niin paljon, että kun tultiin länsirannikon reissusta, niin ei päästy autolla edes kotipihaan!

      Poista
  4. Siellä on kesä vähän lyhempi, kun lumi tulee ennemmin, keväällä kun oltiin siellä,niin siellä oli vielä isot lumikinokset, kun täällä kukkivat jo leskenlehdet.
    Mutta kaunista se on kun lumi on puissa, surkean pitkä ja pimeä talvi vain on aina, tosin jos lunta tulisi tänne niin paljon että hiihtämään pääsisi,niin tykkään hiihtää joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se juuri harmittaa, kun talviaika on niin pitkä ja kesä lyhyt. Tänä vuonna tosin syksyn sateita on ollut tähän mennessä hyvin vähän, yleensä on enempi. Ja kevät, se vasta pitkälle tuntuukin, kun toisinaan vielä toukokuussakin saattaa tarvita talvista takkia. Mutta kaunista on nytkin, kun koivut on keltaisina lumisessa maisemassa.

      Poista
  5. Teillä päin on paljon lunta,tänä iltana
    näytettiin ylen uutisissa.
    Hyvää viikonloppua sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin eilen, että kyllä se päivän aikana sulaa... Vaan mitä vielä! Sitä hienoista sadetta piisasi pitkin päivää ja auton päältä harjatttiin eilen iltapäivällä noin viisisenttinen kerros lunta. Ja suunnilleen niin paljon sitä on nytkin maassa. Hyvää viikonloppua sinulle myös:)

      Poista