perjantai 27. syyskuuta 2024

Meitä odottava uusi asunto!

"Päästetään päivä sisään", tuumin äsken mielessäni, kun nostin kaihtimet ylös täällä meillä. Päästetään, vaikka se olisi vielä hämärä. 

---

"Me tiedämme, että vaikka tämä maallinen telttamajamme puretaankin, Jumalalla on taivaassa meitä varten ikuinen asunto, joka ei ole ihmiskätten työtä. Täällä ollessamme me huokailemme ja kaipaamme päästä pukeutumaan taivaalliseen asuumme," 2. Korinttolaiskirje 5:1-2   v. - 92 käännös

Me saatamme kokea ja sanoa, että on vaikea uskoa, kun ei ole nähnyt, ei kuullut; että hyvä niiden oli puhua, jotka oli kokeneet yliluonnollisia; niinkuin Paavali, ym. Paavali tosiaan oli niitä kokenut. Mutta meidänhän olisi uskottava niitä todistajia, jotka on meille kertoneet. Meidänhän on vaellettava tulevaa kohti uskossa, ei näkemisessä. Aabraham on meille uskon esimerkki: "...lähti tietämättä, minne oli saapuva."

"Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä minne oli saapuva." Hebrealaiskirje 11:8  

"Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy."  Hebr. 11:1





Siellä se sinisenä näkyvä taivas kuitenkin on, vaikka pilvet sen näkymän siihen heti peittäisi☀️

"Tämä hetkellinen ja vähäinen ahdinkomme tuottaa meille määrättömän suuren, ikuisen kirkkauden." 2. Kor. 4:17  KR-92


---
Löysin oman juttuni kirjoittamisen jälkeen vielä tämän rohkaisevan ja lohdullisen kirjoituksen, jonka uskaltaa lukea epäkelvoksikin itsensä kokeva❤️ Teksti on luterilaisen papin kirjoittama:




2 kommenttia:

  1. Onneksi meillä on tulevaisuus ja toivo ! Siunausta teille !

    VastaaPoista