perjantai 4. tammikuuta 2019

Arabian Kataja -sarjaa

Arabian Kataja -sarjaa. Löysin joskus kirpparin ilmaislaatikosta kaksi kuppiparia tätä sarjaa. Kotona huomasin, että toisessa kuppiparissa oli korva liimattu. No, olisihan se pitänyt arvata.. ilmaiskorista.



Kuppi on kuitenkin ollut hyödyllinenkin käytössä, ollen välillä vesivärikuppina. Siinä tosin saa olla tarkkana, että kastaa sutinsa oikeaan kuppiin...:)



Olipa vaikea löytää tietoa tästä sarjasta. Löytyi sitten vihdoin Tori.fi:stä (kahvikuppeja) ja Huutonetistä (sokerikko) ilmoituksista mainintoja suunnittelijasta (Anja Jaatinen-Windquist) sekä sarjan tuotantovuosista (1974-1975). Kiva kun ilmoittajat olivat laittaneet ne tiedot!


6 kommenttia:

  1. Tuo lautanen näytti kovin tutulta. Luulen, että meillä kotona on joskus ollut tuollainen kahviastiasto mutta ruskean sävyissä. Ihanaa nostalgiaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olisin tykännyt tuosta ihan kahvittelukäytössäkin:) Olisi jotenkin Kataja sopinut tänne metsään, kun meillä niitä katajia tässä ihan pihapiirissäkin kasvaa.
      Tuosta sarjasta oli jossain netin syövereissä mainintaa, että olisi tosiaan aika vähän tehty tuota.

      Poista
  2. Kaikki suomalainen on kaunista, äidiltäni sain Arabia myrna kahviastiaston perinnöksi etukäteen, pitääpä laittaa kuvaa tuonne autioituneet-talot, jonne teen juttua karjalan juuristani.Kiertelen paljon kirppiksiä, täällä kun ne on valtavan isoja ja kymmenittäin. Nuo kupit on myös kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta Myrna-sarja on ihana! Ihailin sitä jo vuosia sitten, mutta itselläni ei sitä edlleenkään ole. Nyt sitä voisikin kyllä kirppiksiltä löytää sopivaan hintaan, luulisin:)

      Poista
  3. Kaunis. Olen joskus jossain nähnyt, nimee en tiennyt. Käväisin kirpoutorilla, mutta siellä ei näkynyt. Tekis kyllä mieli tuollaista, on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään kun mekin kirpparilla käytiin, niin tuumin, että jos haluaisi vaikka Arabiaa keräillä, niin aika paljon on kuppeja tarjolla. Varsinkin jos vain keräilyyn eikä käyttöön ostaisi. Tuota Katajaa ei kyllä minunkaan silmääni tänään osunut.

      Poista