sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Yksi saatu lahja

Kuinka autoton "nuoripari" (no, nuori... ja nuori... yli kolme- ja neljäkymmentä) sai auton, kun omaa mahdollisuutta sen hankintaan ei ollut:

Olipa "nuoripari" eräänä 90-luvun vuonna perheineen tädin kanssa liikenteessä, tädin autolla. Kun oltiin kääntymässä erään lammen kohdalta pienemmälle tielle, täti ilmoitti yllättävän uutisen: hän antaisi juuri sen ajossa olleen auton tälle perheelle... sitten kun hän ostaisi itselleen uuden auton.

Ja niin myös tapahtui, eikä siihen mennyt vuosia, kuten lupauksen kuulleet olivat päätelleet, vaan auto saatiin  yllättävän pian.




Auto oli perheellä käytössä sitten useita vuosia. Itseasiassa jopa kahteen otteeseen... Tapahtui nimittäin niin, että sitten kun oli vihdoin autoa vaihdettukin, auto päätyi toiseen tarvitsevaiseen paikkaan. Kuluipa sitten aikaa... Ja taas tarvitsi tämä alussa mainittu "nuoripari" autoa. Nytpä tuo toinen perhe oli tilanteessa, että he saattoivat luopua siitä autosta... Ja niinpä tuo sama auto, alunperin tädin lahjoittama, tuli jälleen käyttöön tälle samalle perheelle, jolle täti sen aikanaan oli lahjoittanut.

Auto oli beigen värinen Opel Corsa. Siitä oli iloa moneen kertaan!




"Muistakaa hänen ihmetöitänsä, jotka hän on tehnyt..." 1. Aikakirja 16:22


2 kommenttia:

  1. Herra on ihmeellinen! Me ei varmaan koskaan ole ihan ilmaiseksi autoa saatu, mutta halvalla kylläkin...ja yksi auto ollaan joskus annettu ilmaiseksi ystävälle, kun ostettiin toinen auto yksityiseltä, ei siis tarvittu vaihdossa. Tämänkin auton, mikä meillä nyt on ja joka alkaa hajota, mies on luvannut kaverilleen, joka on meidän autoa korjannut. Soppakirkossa rukoiltiin, että Herra antaisi meille hyvän ja sopivan auton, siihen hintaan (tai alle) mikä on varaa maksaa :) Tai vaikka ilmaiseksi, ei ole meillä varaa arvostella hänen armoaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa saisittekin nyt auton vaikka ilmaiseksi! No, se jää nähtäväksi sitten, kuinka se järjestyy. Meilläkin nyt monenlaista ehtinyt olla ja usein ihmetelty etukäteen, että mitenkähän seuraava auto on mahdolista hankkia. Joskus on saatu odottaa ja olla hetken ilmankin, mutta kuitenkin ne autoasiat on sitten jotenkin järjestynyt.

      Poista