keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Suunnilleen tämmöistä...

Odotetaan josko tänään päästäisiin jossain vaiheessa kauppaankin.  Eilinen oli kumma päivä. Aamulla olisi pitänyt päästä autolla liikkeelle, vaan eipä onnistunut. Olisi muutenkin ollut autoa tarvis, mutta sitten oli vielä kahvikin unohtunut ostaa. Sitä harmittelin sitten aamupäivällä. Jossain vaiheessa kuitenkin löytyi kaapista sellainen pikkuinen chili-kahvipaketti; saatiinkin ne kahvit.

Aurakin kävi illalla, mutta päätimme siirtää kauppakäynnin tälle päivälle... Illalla otin vielä vettä pariin isoon kattilaan siltä varalta, että tulee sähkökatko. Tänä aamuna iloitsin siitä, että sähköt kuitenkin toimii. Lunta on kuitenkin tullut kamalasti. Suunnilleen samalta näyttää nytkin, kuin tuossa vuodentakaisessa kuvassa.


Puut tosin ovat lumisempia nyt.

---
Ahaa!  Heti kun olin lopettanut tämän kirjoitushöpötyksen, menin katsomaan ikkunasta ulos... Aurapa olikin käynyt! Jee, päästään lähtemään sinne kauppaan:)

Lumitöitä tietty ensin tiedossa...

4 kommenttia:

  1. Täälläkin on pyryttänyt, mutta ei kovin kovasti. Sellasta ohutta lumitihkua vain tuulen kanssa. Chili-kahvi? Enpä ole koskaan sellaiseen törmännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se on semmoinen pieni kahvipussi 200g, Pentikin suklaa-chili kahvia. Taisi olla nuorison aiempia ostoksia. Kun sitä silloin aiemmin ekaa kertaa maistoin, luulin sen olevan hirveän tulista. Ei se ollut. Ihan tavalliseen tapaan voi juoda. Se chili on siinä vain pieni häivähdys. Meillä tosin keitetään kahvi suositusta miedommaksi aina muutoinkin.

      Poista
  2. Huhhuh, niin kuuluu siellä olevan isommat lumihanget. Muistan hyvin mitä oli viime talvena, eikä ole ikävä lumitöihin.
    Toivottavasti rauhoittuu nää myrskyt ja sähköt pysyy toiminnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään mullakin on se, etten toivo lainkaan lunta... Just sen takia, kun se on aikamoista touhua sitten sen kanssa. Muutama päivä sitten pääsi vielä kohtuullisen hyvin metsässäkin kulkemaan kävellen, mutta nyt ei oikein tee enää mieli siellä kahlata. Vaikka täällä on aika tuulista ollut, niin minun mielestäni se myrsky ei täällä ole niin näkynyt, kun ne sähkötkin jopa on olleet, ihan pikku prätkäyksiä lukuunottamatta.

      Poista