tiistai 14. huhtikuuta 2020

Eilisen piirustelua

Naisilla oli mielessään selvä käsitys, mitä he kohta tekisivät... Mutta ei se mennytkään ihan niin. Haudassa oli näet joku: nuori mies istui siellä valkeissa vaatteissa ja naiset pelästyivät aivan hirveästi.

Eihän haudassa pitänyt olla ketään; ei muuta, kuin Jeesuksen ruumis! Mutta nyt sitä ei ollut. Olihan se jo ollut outoa kyllä, että kivi oli jo vieritettynä pois oviaukosta, kun he tulivat... Sitähän he olivat matkalla pohtineet, kuka sen heille vierittäisi, sillä heille se olisi liian raskas. Mutta nyt täällä oli sitten tämä outo nuorukainen, joka sanoi heille:

"Älkää peljästykö; te etsitte Jeesusta, Nasaretilaista, joka oli ristiinnaulittu. Hän on noussut ylös; ei hän ole täällä. Katso, tässä on paikka, johon he hänet panivat. Mutta menkää ja sanokaa hänen opetuslapsillensa ja Pietarille: 'Hän menee teidän edellänne Galileaan; siellä te saatte hänet nähdä, niinkuin hän teille sanoi.'"

Niin he tulivat ulos ja pakenivat haudalta, sillä heidät oli vallannut vavistus ja hämmästys, eivätkä he sanoneet kenellekään mitään, sillä he pelkäsivät."  Markus 16





Hätäinen ote toisen käsivarteen... ja äkkiä ulos!

- Mitä se oli!??
kysyttiin varmaankin haudan ulkopuolella...



4 kommenttia:

  1. Olet kyllä niin taitava piirtämään! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde; mukavaa viikkoa sinne myös:) Piirtäminen on mukavaa ajankulua, kun sille päälle sattuu, ja on kiinnostava aihe mielessä.

      Poista
  2. Hieno! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista