perjantai 4. maaliskuuta 2022

Nimesin ne paprikaveneiksi

Ostin eilen "päivänpelastajista" pari satsia pitkiä paprikoita. Tein niistä täytettyjä paprikoita. En ollut varautunut aineksilla tällaisiin yllätyslöytöihin, joten mietinkin kotona, että onko sopivia täyteaineita. Oli jauhelihaa, ja sitten päätin hyödyntää tässä yhden tulisen ruoanjämän, joka oli sellaisesta kauraa, ym. sisältävästä valmissekoituksesta tehty.  Hyvältä näyttävä kaupassa, mutta meistä liian tulinen. Se sopi kuitenkin ruskistetun jauhelihan kanssa täytteeksi, kun siihen vielä lisäsi yhden tomaattipyreputkilon loput.






Alla olevasta jämäruoasta tuossa puuttuu vielä jauheliha ja tomaattipyre.




Muuten ihan kelvollinen sapuska, mutta nuo oli tosi lötköjä uunista otettua. Juustoraaste olisi ehkä vähän tukevoittanut. Ja tuo noiden venemäinen muoto oli tällaiseen huonompi, kuin sellainen tavallisen paprikan kuppimainen. Mutta tulipahan tehtyä... Se on sentään jotain:) 






8 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi niistä tuli ihan syötäviäkin, se kun ei minun tekemänä ole aina niin varmaa, että mitä niistä tulee:)

      Poista
  2. Hienoa. Ostin kerran tuon tapaisia suippopaprikoita ja otin siemenet talteen. Niin nyt on niitä kasvamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaan, noistahan olisi voinut ottaa siemeniä talteen, ei tullut ollenkaan mieleen mulle siinä se.

      Poista
  3. Nam,mutta tosiaan juusto vielä päälle.

    VastaaPoista
  4. Hyvän näköista,nam! Minä tein eilen sellaisen piiraan uunissa, saadusta piirakkapohjasta, laitoin siihen päälle aiemmin paistettua jauhelihaa sekä nakin paloja, päälle juustoraastetta.Oli ihan syötävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa sinunkin piiras:) Olin niin tyytyväinen itse ihan siihen jo, kun ylipäätään sain aloitettua sen tekemisen. Niin nihkeätä oli aloittaa, mutta kun alkuun pääsee, niin sitten se menee.

      Poista