lauantai 26. maaliskuuta 2022

Tämänaamuinen

 


Keksilaatikon pahviin vahaväreillä ja vesivärillä (peitevärit). 




Claude Monetilla* oli lummelampensa. Sitä hän kuulemma tykkäsi maalata, omaa lampeaan. Mökki taitaa olla minun "lummelampeni". On jo useamman kerran päässyt  kuviin, sen jälkeen kun näkymä mökille aukeni. Nämä nyt ainakin...



---

https://fi.wikipedia.org/wiki/Claude_Monet 





8 kommenttia:

  1. Minulla oli taulu jossa Jeesus kulkee opetuslapsien kanssa viljavainioitten keskellä poimimassa tähkiä, taulu on yli 100 v.vanha, lahjoitin sen meidän srk.n kirppikselle, koska mulla on toinen samanlainen isompi, niin aika pian se ostettiin.
    Srk.n kirppikselle otetaan vain lahjoituksena, se on tuottanut aika hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin hyvin kuvitella, että on varmaan kaunis taulu, ja kirppikselläkin hyvin haluttu. Mainiota, että sulle jäi kuitenkin itselle silti samanlaisella kuvalla taulu.

      Poista
  2. En ole tiennytkään että vesiväriliituja on olemassa! Onpa mielenkiintoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitäkin taitaa olla olemassa, mutta nuo mitä mulla tuossa on itseasiassa vahavärejä! Enpä muistanut enää ajatella tuota, että paketin päällä on se virheellinen teksti. Ostin ne viime kesänä, kun juuri siihen innostuin, että vesiväriliituja... Ja kotona tajusin, etteihän ne sellaisia ole:(. Olin silloin harmissani, mutta nyt olen oppinut noistäkin tykkäämään.

      Poista
    2. Tarkistin vielä, niin niitä vesiväriliituja tosiaan on. Sinelli niitä ainakin näytti myyvän ja muitakin niiden myyjiä netissä näkyi.

      Poista
    3. Ja lisään vielä sen, että kun tuota kuvaa tein, niin minulla oli siinä ne vahaliidut ja peitevärit, molempia käytin tuossa.

      Poista
  3. Kiitos kaikista tarkennuksistasi! On niin kiinnostavaa lukea kun teet kuvia eri väreillä. Eikö nuo peitevärit ole kuin vesivärejä, mutta peittäviä??

    VastaaPoista