tiistai 1. maaliskuuta 2022

Arkkipiispa: "Toivolle on nyt tarvetta."

Arkkipiispa Tapio Luoman aamuhartaus 25.2. kuunneltavissa tästä:

https://areena.yle.fi/audio/1-61035402 

Bongasin sen Seurakuntalainen -sivustolta: jossa oli muutamia poimintoja mainitusta arkkipiispan aamuhartaudesta:

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/arkkipiispa-tapio-luoma-jokainen-meista-tarvitsee-toivoa/

 



Toivoa sinunkin tähän päivääsi!   





6 kommenttia:

  1. Kyllähän kuka vain voi Jumalasta puhua, mutta ei Jeesuksesta, Tapio Luoma kun kannattaa homoparien vihkimistä, kyse olisi yhdenvertaisuudesta, hän sanoi näin,
    ja että homoseksualisuutta ei ole kirkon virallisessa kannanotossa enää aikoihin pidetty syntinä, hän sanoi näin, myös hän sanoi että rokottamattomat tekee syntiä kun eivät ota rokotetta, ei näytä piispa Luoma tietävän edes mikä on syntiä ja mikä ei, minä en ymmärrä mikä tarkoitus piispalla oikeastaan on, jos hän ei ole uudestisyntynyt uskova, joka puhuisi evankeliumia,Jeesuksen tarjoamaa pelastus sanomasta ei ole puhunut, mutta näin se on että kirkko on hyväksynyt samaa sukupuolten vihkimisen, mikä on kauhistus Jumalalle, synti käsitys on hakoteillä ja täysin hukassa piispoilla ja papeilla, muutama uudestisyntynyt pappi joutuu arvosteltavaksi näiden piispojen taholta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä tietoinen hänen avioliittokannastaan, mutta siitä huolimatta halusin laittaa tuon aamuhartauden kuultavaksi, sillä se oli ihan hyvä, ja uskon että joku voi siitä saada jotain hyvää. Mitä siihen avioliittoasiaan tulee, niin Raamatun kanta on ihan selvä: avioliitto on miehen ja naisen välinen, Jumalan asettama näin. Sekin on totta, että Jeesuksesta ei tarpeeksi puhuta ja pelastuksen tärkeydestä, syntien anteeksisaamisesta - ihan jokaiselle ihmiselle, sillekin joka itseään ihan hyvänä ihmisenä pitää. Armosta, Jeesuksen ristinkuoleman tähden, on taivas auki jokaiselle Jeesuksen tykö tulevalle!

      Poista
  2. Myös tämä turun arkkihiippakunnan piispa mari leppänen kannattaa homoavioliittoon vihkimisen, en tuomitse heitä ihmisinä, mutta en hyväksy piispojen kantaa tästä asiasta, enkä muutenkaan, surullista se on että kirkko on tämän hyväksynyt, ja että yhä enempi ja enempi nämä seksualisuuntautuneet saa tilaa yhteiskunnassa, heidän takia muutetaan liikenne merkkejä, hymy ja poika patsaat muutetaan, tämä synti on kansakunnan häpeä ei kunnia eikä hyväksyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen huomannut sen myös, että vähän kaikessa mennään nyt sen yhden asian ehdoilla...

      Poista
  3. Tänään juuri katsoin paikalliset uutiset, turku alkaa vihkiä samaasukupuolta olevia, ja on ruotsalaisessa srk.ssa jo vihittykin, kirkot kun on aika tyhjä niin ne otetaan nyt tällä tavalla käyttöön, periaatteessahan kirkot on pelkkä materiaali,
    myös se kohdistuu lapsiin kaikkein eniten, heistä tulee isättömiä ja äidittömiä tämän synnillisen seurauksen takia.Minkäs voit kun vihollinen on sokaissut silmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkkoja ei pitäisi yrittää täyttää kosiskelemalla yleistä mielipidettä, joka on Jumalan sanan vastainen.
      Jokainen lapsi tarvitsisi isän ja äidin. Aina se ei ole syystä tai toisesta mahdollista, että molemmat on läsnä lapsen elämässä. Mutta ei pitäisi lakien lähtökohtana olla sellaista, että jo heti alunalkaen lähdetään sellaisesta, ettei toista - isää tai äitiä - tarvita. Kaksi samanmerkkistä ei ole sama asia, kuin nainen ja mies yhdessä.

      Poista